Stian (28) – «Hundekjøring var en utrolig fin opplevelse.»

Hvis du leter etter en aktivitet for å komme i kontakt med naturen og leke med myke pelsballer, bør du høre hva Stian fra Oslo fikk oppleve. «Jeg fikk et åpent gavekort hos YouWish fra min arbeidsgiver i julegave. Min samboer og jeg hadde planlagt å feire jul på fjellet med hennes familie. Da jeg så at det var mulig å få til hundekjøring i nærheten av hytta var valget enkelt,» forteller Stian.

Har du en drøm om å prøve hundekjøring?

En utrolig fin opplevelse

«Vi var ikke like heldige med været, men vi fikk god opplæring i snøen i forkant,» sier Stian. «Jeg hadde kjørt hundespann én gang tidligere, men dette ble første gang for min samboer, som valgte å sitte i sleden hele turen,» smiler han. «Turen var noe preget av det ekstreme været og hundene fikk seg en god treningsøkt i dyp snø, men det var likevel en utrolig fin opplevelse.»

Det hørtes litt ekstra spennende ut med ordentlig, norskt snøvær. Synes du ikke?

En super aktivitet til den som har alt

«Vi sitter igjen med kun positive minner fra denne turen og kan godt tenke oss å ta en ny tur i løpet av vinteren,» forteller Stian. «Hundekjøring er en super aktivitet uansett erfaringsnivå og passer for hele familien,» smiler han. «YouWish-gavekort er en genial gave å gi bort, spesielt til de som har “alt”. Godt utvalg av aktiviteter gjør at du er garantert å finne noe som passer.»

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Cirka 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar