Steinar (67) fikk et åpent gavekort av jobben og valgte en deilig massasje – “Det var ikke mulig å gjøre noe annet enn å slappe fullstendig av!”

Når det gjelder avslapning, er det et par ting vi alle forbinder med ordet: spa-dager, peiskos, dager vi kan sove lenge, og selvfølgelig massasje. Selv om massasje gjør underverker med å la deg slappe av, har det også flere terapeutiske fordeler. 

Det fikk nemlig Steinar (67) fra Nesodden oppleve, da han fikk et åpent gavekort fra YouWish av arbeidsgiveren og valgte å unne seg en deilig massasje!

Hadde det ikke vært deilig med litt luksus i hverdagen?

“Det ble en utrolig behagelig time hos en dyktig massasjeterapeut”

“Jeg fikk opplevelsesgavekortet ijulegave av min arbeidsgiver,” forteller Steinar. “Jeg valgte en standard klassisk massasjetime, da jeg hadde vage, men behagelige minner fra en massasje jeg hadde fått i gave for flere år siden,” fortsetter han. 

“Nå var tiden inne til oppfriskning av opplevelsen. Det ble en utrolig behagelig time hos en dyktig massasjeterapeut. Det beste med opplevelsen var at det ikke var mulig å gjøre annet enn slappe fullstendig av. Herlig!” gliser han.

Kjenner du noen som hadde fortjent å få en massasje i gave?

“De gjør alt for at den besøkende skal komme til et godt sted”

“Massasje-/bodyspa-senteret jeg besøkte gjør alt for at den besøkende skal slappe av, og komme til «et godt sted» ved hjelp av belysningen, duftene, utsmykningen, temperaturen og den fine bakgrunnsmusikken,” berømmer Steinar. 

“Terapeuten var særdeles dyktig. Hvordan er det mulig å massere så helt parallelt på begge sider av ryggen og i skulderpartiet? Det gjorde utrolig godt,” legger han til.

Kjenner du musklene lengte etter en slik behandling?

“Dette var en opplevelse å leve på i flere dager”

“Jeg gikk fra opplevelsen med en veldig god følelse, null stress, og med en god varme i kroppen,” forteller han. 

“Dette var en opplevelse å leve på i flere dager, og den skapte et ønske hos meg om å oppleve dette igjen om ikke lenge,” sier Steinar, nesten drømmende.

Frister det med en deilig velværebehandling?

En gave som aldri kan mistes eller kastes bort

“Gaven var midt i blinken for meg i alle fall, og en kjempegod idé som gave til andre!” bekrefter han entusiastisk. 

“Jeg tenker allerede på hvem av mine bekjente, som gjerne har «alt», som jeg kunne gi en god opplevelse til! Dette er en gave som alltid vil være i minnene for den som tar imot. Dette er en gave som egentlig aldri blir borte. Den kan ikke mistes eller kastes bort,” avslutter han.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en gave til en som fortjener å koble av? Gi bort et gavekort på en massasjeopplevelse så mottaker får nyte en stund med avkobling og harmoni! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Et gavekort på klassisk massasje gir gavemottaker en lindrende nakke, skuldre og ryggmassasje. Dette er en deilig og avslappende opplevelse som etterlater gavemottaker med ladede batterier.

  • 50-60 minutter massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Opplev en avslappende opplevelse som fokuserer på egen velvære
  • En deilig behandling utført av profesjonelle massasjeterapeuter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar