Stein Ola nøt en indisk aften med sin kjære – “En flott pause fra hverdagen som frister til gjentakelse”

Det å finne ut hva man skal ha til middag hver dag kan bli en slitsom affære. Og enda mer slitsomt er det å måtte forberede og rydde opp etter middagen i tillegg. Da er det fint å kunne unne seg en pause fra hverdagens daglige middagsforberedelser med en bedre middag på restaurant, hvor man vil få alt servert. 

Det kan hvert fall Stein Ola og hans kjære skrive under på. De koste seg nemlig med en nydelig indisk aften i Oslo.

Hvem ville du tatt med deg på en indisk aften?

“Fantastisk god mat og god drikke”

“Vi fikk et åpent gavekort hos YouWish av vår arbeidsgiver til jul,” innleder Stein Ola. “Det brukte vi på en hotellovernatting og en indisk aften i Oslo. Det var fantastisk god mat og god drikke på restauranten. Betjeningen var svært hyggelig og utviste supergod service, så denne opplevelsen kan vi anbefale.”

“Vi kombinerte denne middagen med en Mamma Mia forestilling i Oslo, og en hotellovernatting som vi også kjøpte med det åpne gavekortet,” fortsetter han.

Høres det fristende ut med en liten getaway? 

“En flott pause fra hverdagen som frister til gjentakelse”

“Dette var en flott pause fra hverdagen som frister til gjentakelse. Det var virkelig en restaurant som byr på en fantastisk indisk matopplevelse med sine beste retter,” sier han berømmende.

“Vi sitter igjen med gode minner som frister til gjentakelse. Her får du mye smak og mye mat for pengene. Og jeg kan anbefale å gi denne opplevelsen som en gave til noen man er glad i,” avslutter han med et smil.

Om opplevelsen

Fortjener kjæresten eller verdens beste venn en ekstra oppmerksomhet? Eller er broren din svak for indisk mat? Da er et gavekort på opplevelsen Indisk aften en utmerket gave! Overrask en du er glad i med en velsmakende treretters middag, laget ved hjelp av tradisjonsrike, indiske oppskrifter. I den hyggelige restauranten vil gavemottaker kunne slappe av og kose seg med et deilig måltid som er nøysomt satt sammen av lidenskapelige kokker. Man vil også få servert noe godt i glasset til maten, så her ligger alt til rette for et lite stykke luksus i en ellers travel hverdag!

  • En nydelig treretters middag laget av dyktige kokker
  • To enheter drikke inkludert
  • Opplev en hyggelig og avslappende atmosfære

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar