spennende opplevelser i gave

Merete tok med samboeren på Spøkelsesvandring for to: – Vi hadde forsiktige forventninger, men det var en veldig artig opplevelse. Mye takket være en fremragende guide

Merete (54) fra Halden overrasket samboeren med en spøkelsevandring for to i gave.
-Vi visste veldig lite om opplevelsen i forkant så vi hadde forsiktige forventninger, men det var en veldig artig opplevelse. Mye takket være en fremragende guide, forteller Merete.
Spøkelsesvandring for to er en av våre mest populære opplevelsesgaver. En entusiastisk historieforteller tar gruppen med på en to timers vandring i Oslos gamle gater og historiske steder med grusom historie. Enten man tror på spøkelser eller ei, så er dette en spennende vandring med interessante fortellinger og besøk til flere av Norges eldste bygninger.
Vandringen byr både på gamle skrøner og spøkelseshistorier, men det meste er sanne fortellinger om Oslos blodige historie. Ikke rart det er så mange som hevder å ha møtt dem som går igjen i vår gamle hovedstad.
 Merete og samboeren sitter igjen med mange inntrykk etter opplevelsen.
– Jeg syns det var spennende å bli bedre kjent med området og sjarmen og gløden til guiden sitter sterkt i minne. Dette kan jeg absolutt anbefale, både å gi bort og å få i gave, sier Merete.

Om opplevelsen:

Hårene reiser seg i nakken og det går kaldt nedover ryggen når man besøker noen av hovedstadens mest hjemsøkte adresser. Gi bort en unik og spennende spøkelsesvandring for to som byr på grøssende byhistorie og besøk til flere av Norges eldste bygninger.

  • Skumle og mystiske fortellinger
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring
  • Besøk viktige steder i Oslos mørke historie
  • Gåsehudfremkallende opplevelser i hovedstadens mest hjemsøkte områder

Les mer her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar