Sønnen (13) til Maria Karla (40) fikk prøve seg som pilot – “Det var en virkelig enestående opplevelse”

Kjenner du noen som hadde elsket å prøve seg bak spakene på verdens mest brukte passasjerfly? Uavhengig om man er genuin flyentusiast, eller om man bare liker å prøve unike og spennende aktiviteter, så finnes det noe enestående ved å sitte i cockpiten og kjenne følelsen av at flyet letter fra bakken og tar av mot skyene. Det fikk Cobin, sønnen til Maria Karla fra Bergen oppleve. Han fikk nemlig opplevelsen “Flysimulator 737-800” i julegave.

Tror du Cobin klarte å navigere flyet?

Flight simulator with pilot hand in throttle
En flott gave som gir glede og spenning

“Sønnen min på 13 år, Cobin, fikk denne opplevelsen i julegave,” innleder Mamma Maria. “Det var en virkelig enestående opplevelse som Cobin virkelig koste seg med. Han var så fornøyd med opplæringen han fikk fra Kjetil,” smiler hun. 

“Det beste var at etter å ha prøvd å lande flyet fem ganger, skjønte Cobin hvordan ting fungerte og hva som måtte gjøres. Selvsagt ikke fullstendig, men han endte opp med å ha en ganske god forståelse,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som ville likt å prøve seg som pilot?

Lærerik og realistisk opplevelse

“Kjetil brukte god tid på å finne ut hva slags kunnskap Cobin hadde fra før, og brukte det til å finne ut hvordan de kunne samarbeide på best mulig måte,” forteller Maria Karla. “Alt føltes veldig realistisk, og Kjetil og Cobin var et godt team.”

“Det at det finnes en slik komplisert og autentisk flysimulator som alle kan prøve er supert. Det er kjempefint og moro at slik teknologi finnes, og vi sitter begge igjen med svært gode minner,” legger hun til. “Vi reiste helt fra Bergen for denne opplevelsen, og det var absolutt verdt det. Cobin vil gjerne prøve seg som pilot igjen, slik at han kan bli enda mer inspirert!” avslutter hun fornøyd.

Flight simulator pedestal in with pilot hand in radio
Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om “Flysimulator 737-800” her>


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar