gave på valentines day

Marius konkurrerte mot kjæresten på skytebanen: – Det ble en dag med mye smil og latter!

Marius Gjølstad (24) sparte gavekortet på skytedate til Valentines Day slik at han kunne ta med kjæresten på noe spesielt denne dagen. Så hvis du er på jakt etter gave til valentines day er dette et hett tips.

-Å bruke gavekortet på denne dagen gjorde forventningene litt større. Det passet veldig siden det var lenge siden vi begge hadde skutt. Det beste med opplevelsen var at jeg fikk gjøre den med en jeg er glad i, smiler Marius.

(illustrasjonsbilde)

Konkurrerte mot kjæresten

Han skryter av opplegget på skytebanen.

-Folka på skytebanen var veldig flinke og aktive, og de tok godt vare på alle som var satt opp denne dagen. Spesielt opplegget rundt sikkerhet og rutiner var veldig proft, forteller han.

Instruktøren hadde et hemmelig stikk i ermet som gjorde det ekstra gøy for paret.

-Han la opp til en parkonkurranse slik at jeg og kjæresten fikk testet oss litt mot hverandre. Det var kult!

gave på valentines day
(illustrasjonsbilde)

– Minnene er verdt mer enn noe annet

Skytedaten var en julegave fra faren og stemoren.

-Jeg tenkte at det var en veldig fin og oppfinnsom gave. Å få og å gi bort en opplevelse i julegave er veldig fint, spesielt når man ikke har noen spesielle ønsker, sier 24-åringen til YouWish.no.

-Det var en veldig bra dag og jeg sitter kun igjen med gode minner etter dagen på skytebanen. Det var store smil og mye latter.

Marius har anbefalt opplevelsen videre til venner og familie.

-Å få en opplevelse i gave er en av de beste gavene man kan få. Minnene man får etter en slik gave er verdt mer enn noe annet.

gave på valentines day
(illustrasjonsbilde)

Om opplevelsen:

Skytedate grovpistol

Opplevelsen starter med at man får møte sin instruktør og at man tar en liten gjennomgang av sikkherhet før man går ned på skytebanen. Der er det klart for action, og man går ned på banen. Skytedaten starter med at man får skyte med finpistol kaliber 22. Denne pistolen passer både nybegynnere og mer erfarene skyttere. Etter å ha blitt skikkelig varme i trøya får man avslutte med håndvåpen i grovt kaliber. Dette er samme type våpen som brukes i forsvaret og politiet. Her får dere virkelig kjent på trykket!

Les mer her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar