Malin (38) overrasket samboeren med en skytedate: -Opplevelsen var fantastisk! Det var et adrenalinkick og man har ikke lyst til at det skal ta slutt.

Malin (38) fra Eidsberg ville finne på noe utenom det vanlige sammen med samboeren. Derfor ga hun bort en Skytedate i julegave til han i fjor.
-Vi var veldig spente. Ingen av oss hadde forsøkt noe lignende før, og vi gledet oss til å gjøre noe annerledes sammen, forteller hun.
På Skytedate med grovpistol varmer man først opp med en finpistol kaliber 22. Denne pistolen passer både nybegynnere og mer erfarne skyttere. Etter å ha fyrt løs og blitt varme i trøya, får man avslutte daten med et håndvåpen i grovt kaliber. Dette er samme type våpen som brukes i forsvaret og politiet.

– Adrenlinkick man ikke vil skal ta slutt

-Opplevelsen var helt fantastisk! Det var et skikkelig adrenalinkick og man har ikke lyst til at det skal ta slutt. Det var også gøy at det var flere par der samtidig slik at det ble mer sosialt. Det var en kul opplevelse å skyte på blink, forteller Malin.
 Hun er med andre ord veldig fornøyd med dagen og sitter igjen med mange nye, morsomme minner sammen med kjæresten.
– Når jeg tenker på denne dagen kjenner jeg spenning, latter og stolthet. Det var så gøy å skyte det aller første skuddet, og så merke at man blir bedre etterhvert, smiler 38-åringen.
Hva syns du om å gi bort en opplevelse i gave?
– Det er veldig gøy å gi bort en gave man gjøre sammen. Å skape minner sammen – det er det livet handler om. Ting har vi nok av, men minner får vi aldri nok av, avslutter hun.

KJØP OPPLEVELSEN HER


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar