Sissel (50) ble overrasket med en Sjokoladesmaking i gave fra en venninne: – Det ble en kjempeflott og morsom kveld med en kjempeengasjert dame som viste bilder og hadde masse kunnskap som hun delte med oss!

Sissel (50) fra Askim ble overrasket med en Sjokoladesmaking i gave fra søsteren sin i fjor. Hun gledet seg veldig i forkant, men var usikker på hva hun kunne forvente.
-Jeg gledet meg vilt selv om jeg ikke hadde den minste snøring om hva dette gikk ut på. Så jeg dro dit med åpent sinn og sommerfugler i magen, forteller Sissel.
 
På sjokoladesmaking får man oppdage en ny verden av herlige sjokoladesmaker og lære mer om kakao og sjokoladens historie. Deltakerne lærer mer om prosessene i sjokoladeproduksjon, og får prøvesmake rene sjokoladesorter fra ulike kvalitetsprodusenter.
Sissel og venninnen hadde en flott opplevelse sammen og lærte masse nytt.
– Det ble en kjempeflott og morsom kveld med en kjempe engasjert dame som viste bilder og hadde masse kunnskap som hun delte med oss. Jeg lærte masse nytt om sjokolade og fikk smake spennende sjokolader. Det var morsomt, forteller hun.

Mer bevisst forhold til sjokolade

Etter å ha lært mer om sjokoladeproduksjon og de mange etiske dilemmaene som må ta hensyn til, innrømmer Sissel at hun har fått et nytt forhold til hva hun skal handle.
– Jeg kommer nok til å se to ganger på varedeklarasjonen på sjokolade heretter!
Hva tenker du om å gi opplevelser som denne i gave?
– Denne opplevelsen kunne jeg gjerne gitt til andre. For en sjokoladeelsker som meg var dette kjempegøy!

Om opplevelsen:

Oppdag en ny verden av herlige sjokoladesmaker og lær mer om sjokoladens historie. Her blir man tatt med inn i sjokoladens verden, mens man prøvesmaker rene sjokoladesorter fra forskjellige produsenter.

  • Smak på rene sjokoladesorter
  • Lær om sjokoladens historie og fremstilling
  • Lær om hva kakaoprosenten gjør med smaken
  • Deilige smaker og dufter

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar