Sissel (48) fikk en fengslende kveld på Wallmans. «Dit vil jeg flere ganger!»

Dyktige artister som leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en fengslende kveld, imponerende akrobater som slenger seg rundt og fortryller enhver som ser på. God mat, herlig stemning og det beste følget.

En opplevelse man sent vil glemme.

Sissel fra Sundvollen og hennes bedre halvdel fikk oppleve Wallmans dinnershow som Sissel fikk i bursdagsgave av sin sønn med familie. “Det var god mat og et gnistrende show fra A til Å. De sparte virkelig ikke på kruttet!”

«Det var fengende musikk og dans med proffe artister. Det var også en dose humor på barnesanger som vi lo godt av, samt to muskelmenn som gjorde et flott show med rå styrke og akrobatikk. Minnene vi sitter igjen med er at alt var topp – dit vil vi flere ganger!»

Et gavekort på Wallmanns Dinnershow gir en helhetlig opplevelse med en nydelig firerettersmiddag og et meget underholdende show. Et besøk på Wallmans og man vil sitte igjen med et smil om munnen. De har nemlig klart å kombinere det beste av sang, dans, magi, humor, mat og atmosfære.

Høy kvalitet.

Showet på Wallmans er av høy kvalitet og man skal ikke se bort ifra at man lar seg smitte av entusiasmen artistene fremfører. Sammen med showet får man servert en herlig overraskelsesmeny som består av fire velsmakende retter. Dette er en del av showet så maten blir altså servert av artistene selv.

«Dette var en topp gave å få da artistene gjorde litt ekstra stas på bursdagsbarna. Jeg fyller 50 til neste år, så kanskje det blir en feiring der med mine nærmeste igjen?»

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som har alt? Da vil Wallmans Dinnershow passe perfekt! Dette er et forrykende show hvor det beste av underholdning kombineres med et utsøkt firerettersmåltid. Dyktige artistene leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en fengslende kveld. Imponer en god venn, kjæresten eller familien med en fortryllende opplevelse dere sent vil glemme!

  • Uforglemmelig kveld med et forrykende show
  • Utsøkt surprisemeny med minst fire retter
  • Showplasser i billettkategori Gull
  • Inngang til nattklubb inkludert

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar