Siren (28) – «Icebar Experience var fantastisk med sin magiske stemning.»

Har du noen gang fått oppleve et islandskap så vakkert som et eventyr? Det var Siren fra Bergen så heldig å få oppleve. Hun fikk nemlig opplevelsen, «Icebar Experience for to» av sin samboer i julegave. «Bergen Icebar var fantastisk! Det beste med isbaren var den magiske stemningen vi opplevde der,» sier Siren.

Hvem kunne du tenke deg å beundre den imponerende skjønnheten av naturlig is sammen med?

Et vakkert eventyr laget av is

«Vi ble tatt godt imot av de ansatte og fikk utdelt en varm poncho og hansker ved ankomst, før vi ble vist inn til baren,» forteller Siren. «Nesten alt var laget av is der inne! Bardisken, glassene, bordene og kunsten,» smiler hun. «Drinkene ble servert i glass med innvendige kopper laget av is, og betjeningen var serviceinnstilte og hyggelige. Vi fikk også muligheter for å ta mange kule bilder der inne,» smiler 28-åringen.

Perfekte bilder for Instagram, er det ikke?

En fantastisk gave

«Jeg sitter igjen med fine minner av den vakre iskunsten der inne og de gode, iskalde drinkene som ble servert. Atmosfæren der inne var også ganske magisk,» forteller Siren. «Dette er en fantastisk gave å både gi bort eller motta. Jeg kommer mest sannsynlig til å gi bort denne opplevelsen til venner og familie som kommer på besøk i Bergen.»

Hvem ville du tatt med deg til en magisk isverden?

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave til din kjære? Gi bort en magisk tur for to til en vakker isverden! Omkranset av fantastiske isskulpturer i en bar som er bygget av is, vil man ta del i en fortryllende, stemningsfull opplevelse. Dette er den perfekte gave for å «break the ice» på en date, eller å lage gode minner med en du er glad i. Dette er noe helt utenom det vanlige, så her har du virkelig sjansen til å imponere!

  • Opplev en verden av is
  • Bli imponert av vakre isskulpturer
  • Inngang for to med to drinker inkludert
  • Utlån av varme vinterkapper

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar