Sindre (25) fikk en lærerik og smakfull dag på Sushikurs

Sushi er et ekte kunstverk når det kommer til mat. Vanligvis laget av dyktige kokker, er hvert element i sushi enkelt, men likevel raffinert. Noen kokker setter sin ære i presentasjonen av denne retten, og lager vakre tallerkener med dekorative elementer som utfyller matens utseende og smak. Det høres kanskje vanskelig ut, men alle kan lære å lage denne japanske matretten.

Det kan i alle fall Sindre Arstad fra Oslo og hans samboer skrive under på. 

En lærerik dag fra en kunnskapsrik lærer

Sindre ga nemlig opplevelsen, Sushikurs til sin samboer i bursdagsgave. “Opplevelsen var kjempebra! Bra lærer, god mat og veldig lærerikt. Det beste med opplevelsen var en god kombinasjon av det å kunne lære å lage sushi med min kjære, og en utrolig bra lærer som virket interessert i å lære bort sine kunnskaper,” sier Sindre.

Hørtes ut som en koselig date night, er du ikke enig?

En spennende opplevelse og koselig aften

“Opplevelsen begynte med at vi fikk smake på litt misosuppe laget av læreren. Den smakte utrolig godt og hadde en rik smak,» smiler Sindre. «Så begynte vi med det viktigste først, som var hvordan man behandler og lager ris. Mens risen kokte, gikk vi litt frem og tilbake mellom historien bak sushi og ris. Så ble vi delt i to grupper på 3 og 4 hvor vi lærte kniv-teknikk, samt selve matlagingen til diverse sushi med fisk, kamskjell, sopp, biff og fritering av sushiruller. Dagen endte med spising av maten og vi fikk ta med det som var igjen hjem,” forteller Sindre.

Ingenting er jo bedre enn når man kan spise den gode maten man har kokkelert over en lengre periode!

“Hvordan man lager de diverse delene av sushi, en spennende opplevelse av kurs og en koselig aften med min kjære er de beste minnene jeg sitter igjen med i etterkant. Denne opplevelsesgaven ble tatt veldig bra imot. Vi pratet om den lenge fra gaven ble gitt til kurset ble holdt. Det var veldig givende å gi opplevelsen i gave da den ble tatt så godt imot!” avslutter han.

Om opplevelsen

Sushi er blitt nordmenns nye fast food-favoritt. Sushi er frisk og delikat mat som baserer seg på de beste råvarene. Det krever litt teknikk og visuell sans, men alle kan lære. Et gavekort på sushikurs er en smakfull gave til hobbykokken som vil lære seg å mestre kunsten.

  • Delikat mat som garantert vil imponere gjester
  • Lær å behandle råvarene riktig og frityrteknikk
  • Dyktige kokker deler sine beste tips og oppskrifter

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar