Silje (26) møtte på en varm og behagelig atmosfære hos massøren.

Å fa en massasje er som å ligge på en seng laget av skyer. Det føles som om alle problemene dine forsvinner hver gang massasjeterapeuten legger press på musklene dine. Alle dine smerter og belastninger blir borte av deres helbredende perfeksjon. Å unne seg en vanlig massasjetime lindrer ikke bare fysiske og psykiske ubehag, det kan også hjelpe deg å få et bedre og sunnere liv fordi man tar vare på det viktigste man har: kropp og sinn.

Når var sist du unnet deg selv eller noen du er glad i en massasje?

En varm og behagelig atmosfære

Silje fra Bergen var så heldig å få opplevelsen, massasje av sin samboer i gave. “Det var en utrolig behagelig og avslappende opplevelse. Jeg fikk massasje av nakke- og rygg, og det beste var at hun tilpasset det veldig etter hva jeg trengte og ønsket,” forteller Silje.

“Det var en fint og lun avdeling som var veldig behagelig å være på. Jeg fikk servert kaffe mens jeg ventet på at det skulle bli min tur, og ble godt tatt imot. Det var en varm og deilig atmosfære i rommet,” smiler Silje.

Høres det ut som noe du også kunne tenkt deg?

Flere opplevelser på ønskelisten

“Jeg ville gjerne bruke dette spaet igjen. Det var en behagelig atmosfære og personalet tilpasset opplevelsen etter mine behov og ønsker, noe som var noe av det beste med dagen,” sier Silje. “Jeg ønsker meg alltid en opplevelse i gave. Det er så mange spennende ting å velge mellom – jeg har selv mange flere opplevelser på ønskelisten,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på – hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni.

  • Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Lindrer stress og ømme muskler
  • Fokuser på egen velvære
  • 25-30 minutters massasje

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar