Silje (22) fra Sandvika fikk gavekort på hundekjøring deluxe – “Det var virkelig et stort ønske i livet”

Kjenner du noen som har drømt om å prøve hundekjøring? Da bør du gjøre som samboeren til Silje (22) fra Sandvika. Han ga henne nemlig opplevelsen «Hundekjøring deluxe» i bursdagsgave! “Det var en utrolig fin opplevelse som både jeg og samboer koste oss med!” sier Silje.

Kan du tenke deg noe mer eventyrlig enn vakker natur i selskap med herlige hunder?

“Det er en helt ny følelse jeg aldri har hatt før”

“Jeg fikk gavekort på Hundekjøring deluxe i bursdagsgave av samboeren min i februar, og fikk brukt den nå i desember 2022,” innleder Silje.

“Det var en utrolig fin opplevelse som både jeg og samboer koste oss med! Turen føltes overraskende lang ut, og det var utrolig å se hvordan de flinke guidene jobbet med hundene. Vi likte godt at vi fikk drikke etter turen, og at vi fikk muligheten til å kose med alle hundene. Det var også veldig hyggelig å få med en liten kopp etter besøket,” forteller hun. 

“Det beste med turen tror jeg var å kunne styre sleden. Det var en helt ny følelse jeg aldri har hatt før!” smiler hun.

Hvem ville du tatt med deg på hundekjøring?

“En tur jeg virkelig vil ta igjen”

“Jeg sitter igjen med minner om en tur jeg virkelig vil ta igjen! Dette var første gang jeg prøvde hundekjøring, og det har virkelig vært et stort ønske i livet! Jeg kommer spesielt til å huske hvor greie guidene våres var og hvordan deres forhold med hundene var,” sier Silje.

“Jeg syns Hundekjøring deluxe er en perfekt gave som passer for alle! Vi fikk med oss hele familien til kjæresten, og de storkoste seg alle sammen på hundekjøring! Det er både en spenningsfylt, romantisk og morsom opplevelse! En perfekt bursdagsgave, som varer lenge! (Både gavekortet har lang holdbarhet, og minnene er festet for alltid.)” skryter hun. 

Finnes det noe bedre enn minner som varer evig?

“YouWish er en fantastisk plattform som dekker opplevelser for alle aldre! Anbefales,” gliser hun.

“Opplevelser og minner er den beste gaven du finner i livet. YouWish har et utrolig utvalg av aktiviteter som kan gjøres. Enten alene eller sammen med andre,” legger hun til avslutningsmessig. 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en givende gave utenom det vanlige? Da er opplevelsen Hundekjøring deluxe midt i blinken! Her får mottaker oppleve norsk vinternatur på en spektakulær måte på en slede trukket av nydelige hunder. Dette er den perfekte gaven for en god venn, et kjært familiemedlem eller en kjæreste som er glad i turer og hunder. Her er det bare å lene seg tilbake og la hundene gjøre jobben mens man nyter nærkontakt med dyr og natur.

  • En vakker tur som går over 10-20 kilometer
  • Man får både kjøre selv og være passasjer
  • Turen ledes av en erfaren og lidenskapelig hundefører
  • Se frem til en ekstraordinær naturopplevelse i det beste selskap

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar