Sigurd (50) – Fikk økt selvtillit på kajakk introkurs

Kajakkpadling er en herlig måte å koble av, hvor man virkelig kan nyte roen fra naturens harmoni. Ved kajakkpadling har man mulighet til å utforske steder man aldri før har kommet til, og oppleve idylliske perler langs kystlinjen man ellers aldri hadde oppdaget. Nå har Sigurd fra Oslo muligheten til å oppsøke nye steder fra et havperspektiv ettersom han fikk opplevelsen, «Kajakk introkurs» i bursdagsgave fra Kari.

Hvordan tror du Sigurd mestret sitt første kajakkurs?

En økt selvtillit

«Dette var min første gang i en ordentlig kajakk! Det ga økt selvtillit,» smiler Sigurd. «Jeg fikk det til som bare det! Men det vanskeligste var å komme opp i kajakken uten at noen hjalp til. Jeg er for stiv… Bør kanskje ha et yogakurs også, slik at jeg blir så myk og smidig at det blir enklere,» humrer Sigurd.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å lære kajakkpadling?

Resulterte i kjøp av egne kajakker

«Resultatet av opplevelen er at Kari og jeg kjøpte kajakker for egne turer fremover,» smiler Sigurd. «Det var et lite kurs som virkelig styrket opplevelsene fra alle tidligere turer med oppblåsbare kajakker; det er herlig å være på sjøen med ordentlig utstyr!» sier Sigurd. «Opplevelser er fine gaver å både gi og få når man har stort sett alt man trenger,» avslutter den fornøyde 50-åringen.

Om opplevelsen

Kjenner du en som lenge har hatt lyst til å lære å padle kajakk? Da er det på tide å oppfylle ønsket! Overrask en du bryr deg om med opplevelsen, «Kajakk introkurs!» Et itrokurs i kajakkpadling gir en morsom og trygg start på en ny hobby!

  • Tren på land og i vann
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Drakt, kajakk og tilhørende utstyr inkludert i kursprisen

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar