Sigbjørn (58) – “Hele settingen var det beste med opplevelsen”

Man ser røyken flyte ut av pistolen og ser leirplaten gå i tusen knas. Adrenalinet bruser og spenningen står høyt i det man gjør seg klar for å fyre av igjen. Frister det med leirdueskyting?

Sigbjørn (58) fra Sauda fikk gavekort på Leirdueskyting av sin datter og svigersønn til jul i 2021, og de var fire stykker som deltok som en familie på skytingen.

Kjenner du noen som kunne tenkt seg å prøve leirdueskyting?

“Hele settingen var det beste med opplevelsen”

“Vi fikk gavekort på Leirdueskyting av min datter og svigersønn til jul i 2021. Til sammen var vi fire stykker, så det ble en sosial familiegreie,” innleder Sigbjørn.

“Vi fire koste oss i lag med de to fra skytterlaget som var med oss. Veldig hyggelige karer. Hele settingen var det beste med opplevelsen,” fortsetter han.

Hadde du klart å treffe leirduene?

“Det ble bortimot en jaktopplevelse etterhvert” 

“Nå er det noen år siden jeg har vært på rypejakt, så det ble bortimot en jaktopplevelse etterhvert når vi fikk flere flygende leirduer. Å det å gjøre noe i lag er bare veldig kjekt,” smiler han. “Det er slike opplevelsesgaver jeg ønsker meg, så dette var innertier!”

“Jeg kunne så absolutt tenke meg å gi en tilsvarende opplevelsesgave selv,” legger Sigbjørn til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er av den jaktinteresserte typen? Eller som tar en annerledes utfordring på strak arm? Da vil leirdueskyting for to være en spennende opplevelse! Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Dette vil bli en underholdende dag med fullt fokus!

  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Erfaren instruktør
  • 25 skudd per person
  • Ingen forkunnskaper kreves

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar