– Det var en selvtillitsboost og mestringsfølelse uten like. Det var ti minus og vi satt i kajakk i kalde Nidelven og hadde det superfint.

Veronica overrasket lillesøsteren sin med en opplevelse i julegave. Hun ville gi bort en opplevelse de kunne oppleve sammen siden de ikke lenger bor i samme land.
– Jeg kjøpte opplevelsen til lillesøsteren min i julegave. Hun hadde flyttet til England og ønsket seg ingenting, så jeg ville gi henne en opplevelse vi kunne gjøre sammen da hun var hjemme i tre uker. Jeg ville skape nye minner sammen med henne nå som hun er så sjeldent hjemme, forteller Veronica E. S. Nielssen til YouWish.no.

Gave utenom det vanlige

Valget falt på opplevelsen «Glødende kajakktur langs Nidelven».Her padler man nedover elven mens lyset fra Trondheims kveldsliv speiler seg i vannet. Dette er en stemningsfull opplevelse helt utenom det vanlige!

Turen varer i 1-2 timer og man vil få låne alt nødvendig padleutstyr, eller ha med sitt eget hvis man ønsker det. Turen begynner med en 20 minutters gjennomgang av padling, sikkerhet og utstyr så alle skal føle seg godt forberedt før man stiger ombord i kajakken.

De to søstrene var ikke helt sikre på hva de skulle forvente i forkant av turen.

– Jeg forventet at det kom til å bli kaldt, men vi var fast bestemt på at vi skulle gjennomføre turen fordi dette er noe man veldig sjeldent får oppleve. Vi både gledet og gruet oss, fulgte med på værvarselet og da dagen kom var det meldt minus ti. Vi krysset fingrene for at det skulle gå bra til tross for kulden, forteller hun.

– Det var HELT magisk!

Heldigvis viste det seg at det kalde været ikke sto i veien for at de kunne nyte turen.
– Det var HELT magisk. Vi glemte helt at det var så kaldt. Vi holdt oss aktive og nøt den vakre Nidelven vår fra en helt ny vinkel. Bildene kan ikke fange opp det vi faktisk fikk se. Det var SÅ vakkert, sier Veronica.
Jentene hadde ingen erfaring med vinterpadling fra tidligere, så dette ble en helt ny og annerledes opplevelse for dem begge.
– Vi visste ikke at folk våget seg ut i kajakk på denne tiden av året. Men det er virkelig noe jeg anbefaler alle som har mulighet. Vannet er blikkstille og det ble skikkelig mørkt i 5-6-tiden. Så da fikk vi virkelig nyte det vakre lysspillet fra byen i vannet langs elven. Samtidig som vi hadde lys under kajakken som ga opplevelsen den ekstra spenningen, smiler hun.
Veronica tar med seg mye positivt fra turen, og synes det er kult at de turte å gå utenfor komfortsonen. Nå har hun lyst til å oppleve enda mer av det Trondheim kan by på, selv om været ikke alltid er på topp.
– Vi fikk også en selvtillitsboost og mestringsfølelse uten like. Det var ti minus og vi satt i kajakk i kalde Nidelven og hadde det superfint. Så nå skal ikke været få stoppe oss lenger! Det er bare å kle seg godt og nyte vakre Trondheim. Søsteren min har takket så mange ganger for at hun fikk denne turen, så det var en like fin opplevelse som henne som for meg.

Gode minner og tid sammen er gull verdt

Veronica og søsteren er takknemlige for at de fikk denne opplevelsen sammen, og at de har et hyggelig minne å kose seg med til de ser hverandre igjen til sommeren.
– Dette ble et veldig fint minne med lillesøsteren min som vi kan mimre tilbake til til jeg får henne tilbake til sommeren. Det var altså så vakkert å se Trondheim lyse opp langs elven denne vinterettermiddagen.
Hva syns du om å gi bort en opplevelse i gave?

– Opplevelser er de beste gavene! Selv ønsker jeg meg stadig oftere opplevelser og prøver også å gi det bort ved passende anledninger. Det gjør at vi får være mer sammen og at vi kommer oss ut å gjør ting vi ellers ikke ville gjort, avslutter Veronica.

Om opplevelsen:

Gi bort en glødende kajakktur langs Nidelven. Turen starter når sola har gått ned, og man padler nedover elven som speiler lyset fra kveldslivet i Trondheim.

  • Kveldstur i kajakk ned Nidelven
  • 20 min intro om padling, sikkerhet og utstyr
  • Alt nødvendig padleutstyr er inkludert. Tørrdrakt kan leies på stedet.
  • Turen starter når solen har gått ned

Les mer om opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar