Sebastian (22) – Et magisk frieri i et vakkert naturlandskap

Hvem liker ikke å se bladene fra trær og planter endre farge fra grønn til flerfargede kunstverk før de til slutt daler så fint ned og farger bakken under seg? Det er mange grunner til å elske høsten, men Sebastian fra Jessheim har sin helt egen og spesielle grunn til det. 

Kan du gjette hvorfor?

Et personlig og spesielt øyeblikk

Sebastian fikk nemlig opplevelsen, Svevetelt med friluftspakke av kjæresten sin til jul i fjor. “Opplevelsen var super! Vi var kjempeheldige med været da vi kom og hadde nydelige høstfarger rundt oss i skogen,» smiler Sebastian. «Vi dro først til et vann hvor vi padlet kano i et par gode timer. Solen strålte mens vi gikk i land på samtlige øyer vi padlet forbi hvor vi hadde fotoshoots og snacks-pauser,» forteller Sebastian.

«Etter padlingen dro vi tilbake til teltet å fyrte opp bålet for å holde på varmen. Mens kjæresten min var ute og henta pinner til å lage grillspyd, rotet jeg i sekken min for å finne ringen, jeg hadde nemlig planlagt å fri!”

For en romantisk overraskelse!

 

Det aller beste med hele opplevelsen

“I det bålet tok ordentlig fyr, kjæresten min hadde hentet pinner, samt laget grillspyd, stod vi ved bålet og holdt rundt hverandre. Jeg så dypt inn i øynene hennes mens jeg rotet i lommene mine. Jeg satte meg ned på kne (hun trodde jeg tullet) helt til jeg dro frem ringen og spurte om hun ville gifte seg med meg! Hun så på ringen og sa “jaaaa!! “Dette var åpenbart det beste med hele opplevelsen,» smiler Sebastian fra øre til øre.

Ikke rart Sebastian elsker høsten med disse verdifulle minnene, eller hva?

Et utrolig vakkert landskap på en helt perfekt tur

“Etter frieriet satte vi oss ned ved bålet hvor vi stekte pannekaker, grillet pølser, drakk vin og spiste masse digg snacks før vi til slutt krøyp til køys i sveveteltet. Da vi våknet neste dag var det kommet snø, og landskapet var bare helt utrolig vakkert.” Dette var en helt perfekt tur. Det beste minnet er som sagt da jeg fridde til min kjære forlovede,» sier den fornøyde 22-åringen.

«Når det kommer til gaver synes jeg det å få en opplevelse er helt fantastisk! Vi lever i et forbrukersamfunn hvor de fleste av oss har floss med ubrukelig dill og dall… Så jeg kommer absolutt til å gi bort opplevelser til andre i gave,” avslutter den nyforlovede 22 åringen.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse i naturen? Overrask kjæresten din eller en god venn med en eventyrlig friluftsopplevelse i svevetelt! Teltet henges opp i trærne over bakken og byr på en unik overnatting under åpen himmel. Her kan man se stjernene blinke og nyte den friske luften sammen. Dette vil bli en uforglemmelig natt!

  • Natt i svevetelt for to personer
  • Friluftspakke med ulike aktiviteter er inkludert
  • Sov i et telt over bakken

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar