Sara (30) og mannen fikk bryllups-date på skytebanen

BOOM! Lyden fra den kraftige revolveren gir gjenklang i hele bygget. Adrenalinet pumper og øynene dine ser spent etter kulehullet som du håper å finne i blinken.

Traff du?

Sara fra Oslo og hennes mann, Joakim, fikk opplevelsen Skytedate i bryllupsgave fra familien til Joakim da de giftet seg. “Vi giftet oss i «Gift ved første blikk»- TV serien, og det var vanskelig for familien hans å vite hva de skulle kjøpe til oss, da de aldri hadde møtt meg før.

“Så hva var vel bedre enn et gavekort på en opplevelse?”

En gledelig opplevelse

“Opplevelsen var veldig gøy! Det beste med alt var blikket til Joakim og gleden i øynene hans da han fikk prøve å skyte. Han elsket det!” Sara og Joakim fikk lov til å skyte annenhver gang sånn at de kunne se hvordan den andre reagerte og gjorde det. “Det var en veldig ryddig opplevelse og instruktøren var veldig profesjonell og flink. Det største minnet jeg sitter igjen med er hvor glad Joakim var!”

Er det ikke herlig å både gi og få en gave som gleder?

Denne opplevelsen starter med en liten oppvarming med en finpistol, man fortsetter med en enda krafigere pistol og avrundes med en kraftig revolver. Her jobber man seg oppover i kraft, noe som er ekstra stas. Denne pakken er rå og spektakulær – det er absolutt en opplevelse man sent vil glemme!

Om opplevelsen

Leter du etter en opplevelse fylt med spenning? Da er skytedate en kul gave! Her får du virkelig fyrt løs og lettet på trykket. Hva venter du på? Ta med din bedre halvdel, gode kompis eller pappa på en morsom og unik opplevelse de sent vil glemme!

  • Ulike typer tøffe våpen
  • Sikkerhetsgjennomgang og veiledning
  • En rå date som gir dere mye å snakke om

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar