Sandra (28) ga bort en unik og gledelig gave til en hun bryr seg om

Et herlig avbrekk fra hverdagen. Et pust i bakken. Total avslapning. Massasje gjør godt for kropp og sinn – noe alle bør unne seg en gang i blant. Man slapper av bedre, musklene føler seg friskere og tankene får lov til å flyte.

Dette fikk Sandra fra Os kjenne på. Hun kjøpte nemlig opplevelsen, «Klassisk behandling» i gave til en person som betyr veldig mye for henne. «Opplevelsen var ganske bra! Han jeg tok med meg på opplevelsen hadde aldri vært på spa før og gruet seg veldig,» forteller Sandra.

Tror du han klarte å slappe av etterhvert?

Et hyggelig minne å dele

«Han fikk slappet godt av etterhvert som behandlingen startet,» forteller Sandra. «Vi henvendte oss i resepsjonen ved ankomst og ble derifra vist til spaavdelingen. Der ble vi sendt til et eget rom hvor vi fikk tildelt håndklær som vi skulle folde rundt oss før vi gikk til massasjebenken,» forklarer 28-åringen.

Kjenner du noen som kunne trengt et behagelig opphold på spa?

En unik gave som gleder

«Jeg sitter igjen med et ekstremt hyggelig minne. Jeg følte det var en  unik opplevelse som gledet personen jeg tok med, og det gleder meg å glede andre,» sier Sandra. «Jeg elsker å gi bort opplevelser! Få ting er som å glede andre med minner de kan se tilbake på,» avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener det lille ekstra? Kanskje en som trenger et pust i bakken? Da er klassisk behandling den perfekte gave! Her får gavemottaker velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling som gir en frisk glød til huden. Unn din kjære eller en god venn en avslappende og velværende opplevelse!

  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • 25-30 minutters behandling
  • Behagelig atmosfære
  • En stund med velvære

Les om «Klassisk behandling» her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar