Samuel (30) fra Lyefjell nøt en deilig massasje – “Opplevelsen var helt fenomenal”

En massasje gjør utrolig godt for både kropp og sjel. Ved å få massert ut knuter og spenninger fra kroppen ender man opp med å føle seg bedre, både fysisk og psykisk. Man føler seg lettere, lystigere, og med en helt ny energi til å både møte og gripe hverdagen. I tillegg er det skikkelig hverdagsluksus å kunne legge seg ned på en massasjebenk, hvor en profesjonell massasjeterapeut vil sørge for en utrolig velgjørende behandling.

Det kan Samuel (30) fra Lyefjell bekrefte, da han fikk gavekort på massasje av vennene sine til 30-årsdagen!

Hadde det gjort godt med en massasje for deg også?

Man having back massage at the health spa.
“Opplevelsen var helt fenomenal”

“Jeg fikk gavekort på massasje av noen venner i anledning 30-årsdagen min,” forteller Samuel. 

“Opplevelsen var helt fenomenal, fra jeg gikk inn og ble møtt med en rolig og avslappende atmosfære, kjempe hyggelige damer som tok meg godt imot, og svarte meg på det jeg lurte på,” fortsetter han.

Hvem ville du overrasket med en deilig massasje?

“Jeg ble sittende å vente litt, før jeg raskt ble hentet inn til et avslappende og trivelig rom, med rolig musikk,” sier han.

“Jeg ble møtt av en veldig profesjonell og hyggelig massør som forklare prosessen, og gikk ut for at jeg skulle få skifte i fred. Deretter ble jeg massert i 45 minutter, hvor jeg fikk en absolutt nydelig behandling,” legger han til med et stort smil.

“En av de gavene jeg ble mest glad for”

“Etter timen følte jeg meg veldig rolig, avslappet, glad, fornøyd og lettet. Det var en av de gavene jeg ble aller mest glad for å få på min 30-årsdag,” innrømmer han.  

“Å få kvalitetstid for seg selv med egne tanker i en ellers travel hverdag var akkurat hva som trengtes, med en profesjonell og dyktig massør som letter på spenning og stress i kroppen. Jeg vil absolutt anbefale opplevelsen til andre!” legger han til avslutningsvis.

Close-up of a young man getting a shoulder massage from a massage therapist
Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på – hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni.

  • 25-30 minutters massasje
  • Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Lindrer stress og ømme muskler
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar