Saman (29) fra Holmestrand – “Flyskrekken ble kurert”

Hvis du hadde fått muligheten til å sette deg bak spakene på et fly og styre maskinen gjennom skyene, hadde du gjort det? Hadde frihetsfølelsen som følger med det å fly appellert til deg? Den appellerte til Saman (29) fra Holmestrand, da han fikk gavekort på Pilot for en dag i bursdagsgave av familien.

Tror du han mestret pilotrollen?

“To ord – trygg og fantastisk!”

“Jeg fikk opplevelsen av min søster med familie til bursdagen min. Jeg har noe flyskrekk og høydeskrekk, men samtidig en fascinasjon for fly og det å fly, og var veldig spent på denne opplevelsen,” forteller Saman. “Opplevelsen kan kun beskrives med to ord – trygg og fantastisk!”

“Som nevnt har jeg alltid hatt noe flyskrekk og høydeskrekk. Piloten ble gjort oppmerksom på dette og tok særlige hensyn her. Været på flydagen var strålende. Vi tok rolig og kontrollert av, og så fort vi var i sikkerhetsmessig høyde, fikk jeg ta kontrollen over flyet. For en følelse!” utbryter Saman entusiastisk.

Kjenner du noen som hadde elsket å være pilot for en dag?

“Flyskrekken ble kurert”

“Piloten var veldig dyktig og trivelig. Jeg fløy over hele Drammen og gjennom Drammenselva. Vi fløy omtrent til Svelvik der vi gjorde noen artige, men trygge manøver og jeg fikk kjenne på både kreftene og bevegelsene i en sving. Dette er noe jeg har vært litt engstelig for når jeg har flydd tidligere. Når vi landet spurte piloten meg om flyskrekken hadde blitt kurert. Jeg sa jeg trodde det med et smil, men nå etter å ha flydd Oslo-Tromsø er svaret: Definitivt!” fortsetter han med et stort smil.

“Jeg har aldri kjent på mer trygghet i fly etter denne opplevelsen! All honnør til YouWish, Drammen flyklubb og dyktige, dyktige pilot Stian,” legger han berømmende til. 

Har du flyskrekk du kunne tenkt deg å få kurert?

“Å få en opplevelse i gave er noe alle burde få”

“Det å få en opplevelse i gave er noe alle burde få! Utrolig artig og annerledes gave enn et klesplagg som slites over tid, eller en gjenstand som bare blir liggende. En opplevelse, og særlig opplevelser dere leverer, gir minner for livet! (Har fått opplevelser fra YouWish tidligere),” sier Saman.

“Jeg kunne absolutt tenkt meg å gi en opplevelse i gave selv! Kvaliteten i deres opplevelser er såpass høye at jeg ikke nøler med å kjøpe en opplevelse i gave til noen jeg er glad i. Jeg har tidligere kjøpt Leirdueskyting og Skytepakke for to som jeg har gitt bort i gave,” legger han til avslutningsvis, og smiler fra øre til øre.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar