Rune (50) fra Svingvoll koste seg på moskussafari – “Dette er den ultimate gaven å få når man ikke vet hva man ønsker seg.”

Se for deg å komme tett på digre, hårete og majestetiske moskuser i deres naturlige element. Følelsen av å få observere disse flotte skapningene på nært hold vil garantert bli en opplevelse som vil bli husket for alltid. Frisk luft og nærkontakt med slike vakre vesener er en utmerket gave å overraske en du er glad i som verdsetter flott natur og er glad i dyr. Kanskje du til og med kunne tenke deg å bli med selv?

Rune (50) fikk oppleve akkurat dette, da barna hans ønsket å gi han en uforglemmelig gave til 50-årsdagen.

Har du en dyreelsker i livet ditt som ville elsket å dra på moskussafari?

“Det fineste var at vi kom tett innpå dyrene”

“Jeg fikk denne opplevelsen av mine barn på 50 årsdagen min,” forteller Rune. “Det var en veldig fin opplevelse å få se moskus i sitt eget element, og det fineste var nok at vi kom tett innpå dyrene og at det var fint vær.”

“Vi startet turen på Kongsvoll og gikk oppover lia og innover fjellet. Det var noe bratt i starten, men guidene var flinke til å ta pauser,” sier han. “Underveis fortalte de litt om fangstgroper, dyrelivet ellers der oppe, litt om plantelivet, og mye om moskusen,” fortsetter han.

Blir det bedre enn nærkontakt med dyr i vakker natur?

En opplevelse som ga minner for livet

“Minnet jeg sitter igjen med er at jeg kom nokså nære moskusen, (ca 250-300 meter), og hvor flinke guidene var til å fortelle om moskusen,” sier han fornøyd.

“Dette er den ultimate gaven å få når man ikke vet hva man ønsker seg,” legger han til. “Dette er definitivt en gave jeg kunne tenke meg å gi bort, og som jeg ble kjempeglad for å få.” avslutter han med et smil.

Om opplevelsen

Fortjener en nær venn eller familiemedlem å oppleve spektakulær nærkontakt med dyr? Da er Moskussafari en utmerket gave! Å gi bort et gavekort på Moskussafari er å gi bort en fantastisk mulighet til å oppleve moskus i storslått, norsk natur. De gigantiske dyrene med sine kurvede horn er fascinerende skapninger og gjør dette til en perfekt opplevelsesgave for den som er glad i dyr og natur. Dette er en gave som garantert vil gi minner for livet!

  • Uforglemmelig tur på ca. 5 timer
  • Ledet av dyktige og entusiastiske guider
  • Opplev vakker natur og majestetiske dyr i sitt naturlige element

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar