Roy (78) fikk sluse avgårde med kanalbåt på Haldenkanalen.

Seil gjennom en kanal av vakkert landskap, se sjarmerende hus og unik natur, hør vannet bruse mot kanalbåten og bli en del av opplevelsen av flere sluseanlegg som vil heve båten til nye høyder. Slusetur med kanalbåt er en av de raskeste veiene til total avslapning. Her vil herlige ferieminner skapes.

En flott tur i vakre omgivelser

Roy fra Bærum og hans kone fikk slusetur på kanalen av sin datter og svigersønn i gave. De fikk oppleve en flott tur i vakre omgivelser og en herlig middag inkludert.

En rolig tur på Haldenkanalen i en sjarmerende kanalbåt høres jo ikke helt feil ut. Er du ikke enig?

Hvor deilig er det ikke å kunne lene seg tilbake å bare nyte naturen, dens lyder og lukt med en man er glad i? Det er virkelig ingen bedre balsam for sjelen enn å befinne seg i ett med naturen.

Hvem ville du delt en opplevelse som dette med?

En reise i Norges eldste kanalsystem

Slusetur på kanalen med middag består av historisk sus og dus. Her får man være med på en unik reise gjennom Norges eldste kanalsystem. Man får oppleve Nord-Europas høyeste sluser og i tillegg får man servert en delikat, økologisk og hjemmelaget middag ombord.

Høydepunktet med opplevelsen for Roy var reisen gjennom slusene. Og selv om man ikke alltid kan regne med at været holder, sitter Roy og kona igjen med en minnerik tur. “Vi fikk et kraftig regnvær da vi ankom brygga, og satte pris på at båten ble åpnet slik at vi kunne sitte tørt. Båten gav et godt inntrykk, middagen var god og vi møtte en veldig hyggelig betjening.”

Hva tror du Roy tenker om å få en opplevelse i gave?

“Vi liker å få opplevelser i gave, og avhengig av hva den er vil vi sørge for at den blir benyttet.”

Om opplevelsen

Dette er en flott tur med mye historikk i en herlig kanalbåt som driver gjennom flere sluser på veien. Her får man oppleve Nord-Europas høyeste sluser og få servert en deilig middag ombord. Dette er en sjarmerende gave som passer alle aldre.

  • Opplev Nord-Europas høyeste sluser og den vakre Haldenkanalen
  • Middag blir servert underveis og er inkludert. Økologisk og hjemmelaget.
  • Turene går i sommermånedene, fra 20.juni-19.august

Ler mer om opplevelsen her


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar