Roy (48) – fikk en fantastisk opplevelse med elvepadling i Akerselven

Lyden av vann som renner, følelsen av en sol som varmer, synet av lette sukkerspinnskyer som maler himmelen, gode samtaler og nye bekjentskaper. En sightseeing-dag ute på vannet med en du er glad i høres ikke helt feil ut, gjør det vel?

«Alt var som det skulle være»

Roy fra Auli fikk opplevelsen, «Elvepadling i Akerselven» i gave av sin kone. «Det var en veldig fin opplevelse på en dag hvor alt var som det skulle være,» smiler Roy. «Foruten at min kone og jeg gjorde dette sammen var nok det beste å se Oslo fra en annen kant og småprate med andre deltakere,» forteller han. «Opplevelsen var ikke fysisk krevende og passer de fleste; gruppen bestod av både unge og pensjonister.»

Hvem ville du padlet nedover Akerselven med?

En fantastisk opplevelse

«Kajakkturen ned Akerselva hadde utløp ved Sørenga og ble avsluttet ved Operaen etter en drøy time med padling. Vi fant enkelt frem til følget på Grünerløkka, mottok noe instruksjoner, sikkerhetsutstyr og kajakk. Deretter var det rett ut i elva,» smiler Roy.

«Det var en fantastisk opplevelse i sol med hyggelige og trygge instruktører hele veien. Det å få opplevelser i gave er det beste! Jeg kan absolutt anbefale dette til andre,» avslutter Roy. «Takk for turen!»

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sightseeing? Og i tillegg er glad i havet? Da vil Elvepadling i Akerselva være en herlig gave! Gjør bysightseeing morsommere – ta med en god venn, kjæresten eller pappa på en guidet padletur og opplev Oslo fra et helt nytt perspektiv. Dette er den perfekte opplevelse for å skape gode minner og kvalitetstid sammen.

  • Guidet tur ned Akerselva
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Kajakk og tilhørende utstyr inkludert i opplevelsen
  • Sightseeing i Oslo fra et nytt perspektiv

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar