Ronald (58) – Sitter igjen med gode minner fra et helt spesielt telt

Glamping betyr glamorøs camping, og er en unik måte å både campe og oppleve naturen på. Ved glamping kommer man så nett på naturen man aldri før har vært. Domen ligger plassert midt i naturens sentrum hvor man smelter i ett med plante- og dyreliv.

Det er med andre ord en naturopplevelse man sent vil glemme – noe Ronald fra Hønefoss fikk oppleve, da han mottok opplevelsen, «Dome Glamping» i julegave fra kjæresten sin.

Tror du opplevelsen falt i smak?

En herlig gave og gode minner

«Opplevelsen med Domen var bare fantastisk,» smiler Ronald. «Opplegget var veldig bra med naturen som snek seg helt inn og rundt domen. Den gode avstand til naboene fungerte også utmerket,» forteller Ronald. «Jeg sitter igjen med gode minner fra et helt spesielt telt med en fantastisk god seng og atmosfære. Dette kan virkelig anbefales – gaven var helt herlig!» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definasjonen av balsam for sjelen.

  • En natt med glamping
  • Vakker natur møter moderne luksus
  • En naturopplevelse som vil gi fantastiske minner

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar