Elisabeth (41) overrasket ektemannen med en Romantisk Weekend: – Vi hadde en fantastisk opplevelse og sitter igjen med mange gode minner!

Elisabeth (41) overrasket mannen sin med en romantisk gave utenom det vanlige da han fylte 50 år tidligere i år. Hun ville ta med han på en opplevelse som ville gi dem gode minner sammen og valget falt på en Romantisk Weekend.
– Vi var spente og gledet oss veldig. Vi håpet å få en fin mini-ferie med en god middag og god vin i en romantisk atmosfære, forteller Elisabeth.
Med et gavekort på Romantisk Weekend kan man velge mellom flere hoteller. Elisabeth og ektemannen valgte Gamlaværket i Sandnes. Her møtes man av tradisjon, atmosfære, og får en sanselig hotellopplevelse.
Bygget stammer fra 1783 da dette tidligere var Sandnes Tag- og Mursteens-Fabrique. Hotellet har stolt forvaltet sin historie og kan tilby sine gjester overnatting på unike rom med særpreg.
Inkludert i opplevelsen er en nydelig treretters middag basert på lokale råvarer, og frokost med nystekt brød og ferskpresset kaffe. En musserende vin, et fat med lekkert anrettet frukt, sjokolade og myke badekåper som står klart på rommet ved ankomst. Sen utsjekk hvis ønskelig.
– Vi hadde en fantastisk opplevelse. Det var god service, hyggelige folk og god mat. Vi sitter igjen med mange gode minner. Det var spesielt stas å få musserende, småkaker og frukt på rommet, sier Elisabeth.
 
Hva syns du om å gi bort en opplevelse i gave?
–  Jeg kunne absolutt tenkt å få dette i gave ved en anledning, fastslår 41-åringen.

Om opplevelsen:

En romantisk get-away for to faller alltid i god smak. Overnatting på oppgradert dobbeltrom og nydelig middag for to gir tid til å pleie romantikken.

  • Overnatting på flott dobbeltrom
  • Middag og frokost inkludert
  • Hotell med historie
  • En flaske musserende ved ankomst

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar