Robin – «Bobraft var rett og slett fantastisk. Å se banen og høre bobsleden gli nedover gir definitivt adrealin!»

Forestill deg å fly gjennom en tunnel i så høy hastighet at alt rundt deg ser ut som hvite striper – og du føler du sitter i et romskip i en Star Wars-film. Du føler du beveger deg hundre tusen ganger raskere enn lyset. Du føler virkelig at du flyr.

Jeg tror dette er en god definisjon på følelsen man sitter igjen med etter en tur i bobraft. Hva tror du? 

En eksotisk opplevelse fylt med adrenalin

Robin fikk opplevelsen «Bobraft» av kjæresten sin i gave. «Som fransk utlending er min norske kjæreste veldig klar over at jeg fortsatt synes nordiske opplevelser er ganske eksotiske,» forteller Robin.

«Bobsledeopplevelsen var rett og slett fantastisk. Å se banen og høre bobsleden gli nedover, bygget definitivt adrealinet i kroppen. Turen alene var ganske energisk; jeg må innrømme at bobsleden virkelig vekket adrenalinet da vi kom til andre del av banen, hvor G’en blir sterkere,» humrer han.

Hvem kunne du tenke deg å teste adrenalinet i kroppen med?

«Ganske fantastisk å ha opplevd dette»

«Vi ble vi tatt godt imot av teamet da vi kom frem til Olympiaparken. Vi hoppet rett inn i en van for å komme oss helt til toppen av bakken. Etter en sikkerhetstest var det tid for å sette oss i bobraften og sette utfor,» forteller Robin. «Turen er ganske rask, men på en måte akkurat passe også. Det føles ganske fantastisk å ha opplevd dette. Det er en god historie å dele med venner,» smiler han.»En flott måte å oppdage Lillehammer på!»

Om opplevelsen

Bobraft er en gummibob som kjøres på is. Den går lynraskt ned den olympiske banen og gir et skikkelig sug i magen! Det er plass til 4 personer i tillegg til en autorisert pilot. Hastigheten kommer opp i 100 km/t! Jepp… Dette vil man kjenne på kroppen!

  • Fart på inntil 100 km/t – kjenn på 3 G trykket
  • Opplevelse for inntil fire personer
  • Autorisert pilot fører bobraften

Les mer om opplevelsen her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar