Robert (46) fra Larvik fikk Lamborghini Speedtest av kona – “Lyden, akselerasjonen og hele rammen rundt opplevelsen var bare helt fantastisk!”

Se for deg en akselerasjon uten like, som er så kraftig at kroppen din vil bli presset tilbake i setet i det du legger gasspedalen i gulvet. Forestill deg lyden av en kraftig motor som presser bilen fremover i en heidundrende fart. Kjenn følelsen av hjerte som pumper massevis av adrenalin gjennom kroppen. Alt dette venter på deg i Lamborghini Speedtest.

Robert (46) fra Larvik kan forsikre deg om akkurat det, da han fikk opplevelsen i julegave av sin kone.

Kunne du tenke deg å kjøre en Lamborghini Huracan?

En fantastisk morsom opplevelse

“Jeg fikk opplevelsen av min kone til jul. Det var fantastisk moro å få oppleve et slikt råskinn av en Lamborghini,” sier Robert. 

“Lyden, akselerasjonen og hele rammen rundt opplevelsen var bare helt fantastisk!” forteller han.

Har du en kjæreste eller far som ville elsket å få en slik opplevelse i gave?

“En illsint motor i andre enden av gasspedalen”

“Vi ble møtt av et profesjonelt og rutinert apparat, som gjorde opplevelsen helt perfekt,” forteller han. “Fra rullende start i 30 km/t, til ca 230 km/t gikk rasende fort. En kort, men intens opplevelse som anbefales på det varmeste.”

“Hele opplegget var veldig godt gjennomført. På med hjelm, instrukser fra proff «andrepilot». Jeg fikk presise og korte beskjeder, og instruktøren var veldig ivrig,” fortsetter han med et smil.

“Vi startet med en liten kjøretur i normalt tempo, med en illsint motor i andre enden av gasspedalen. Reaksjonen var kontant, og jeg kjente virkelig suget og kroppen som ble presset mot setet,” legger han til.

 Kjenner du at det begynner å krible i kroppen?

“Nedbremsingen var hinsides hva man kan oppleve i en vanlig bil”

“Nedbremsingen var hinsides hva man kan oppleve i en vanlig bil,” sier Robert, 

“Bare tanken på opplevelsen får frem et salig smil. Følelsen av å ha opplevd en slik akselerasjonen og fart i kontrollerte former er bare uforglemmelig,” legger han til.

“Det er definitivt noe som er en opplevelse for livet, så ja, dette vil jeg gjerne gi videre,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar