Robert (25) fra Oslo – “Minnene du sitter igjen med er uerstattelige”

Å ta seg turen ut for et godt måltid er alltid et høydepunkt. Det lar deg slappe av fra dagens stress og nyte god mat med fantastisk selskap. Enda bedre, en god restaurant vil alltid gjøre en innsats for å få deg til å føle deg velkommen. Robert (25) fra Oslo fikk opplevelsen, Indisk middag av sine foreldre. 

Når var sist du unnet noen en koselig kveld på restaurant?

“Jeg fikk samlet venner jeg ikke hadde sett på en stund”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen av min mor og far slik at jeg kunne ta med noen venner på middag etter at jeg hadde flyttet til Oslo,” forteller Robert.

“Det beste med opplevelsen var at jeg fikk samlet noen venner jeg ikke hadde sett på en god stund, hvor vi kunne catche opp med en god middag. Servicen var også veldig god på restauranten vi var på, så vi satt igjen med gode minner etter kvelden,” smiler han.

Frister det med en bedre indisk middag med gode venner?

“Minnene du sitter igjen med er uerstattelige”

“Jeg sitter igjen med en utvidet horisont av hva indisk mat er, og ellers når jeg mimrer tilbake tenker jeg på en kveld med latter og gode samtaler,” sier Robert.

“Det er utrolig hyggelig å få en opplevelse i gave. Jeg har også tidligere gitt opplevelser i gave. Minnene som du sitter igjen med er uerstattelige og det er veldig fint å tenke på at de som ga meg denne opplevelsen i gave, tenkte på at at akkurat jeg skulle få skape disse minnene som jeg tar med meg resten av livet å kan se tilbake på,” fortsetter han. 

Og er det ikke akkurat det du ønsker når du gir bort en gave?

Når vi spør Robert om han kunne tenke seg å gi bort en gave i opplevelse selv, nøler han ikke. “Absolutt, jeg har gjort det tidligere og responsen var veldig god. Opplevelser er jo noe du kan se tilbake på mens materielle gaver er ofte noe som kan bli glemt med tiden,” legger Robert til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Er bestevennen, broren eller moren din glad i indisk mat? Da er opplevelsen Indisk middag en flott gave! Her vil gavemottaker få se frem til en nydelig middag laget på tradisjonelt indisk vis, med en forfriskende drikke ved siden av. I de behagelige lokalene er det mulig å senke skuldrene og få alt servert, uten at man trenger å løfte så mye som en finger. Dette er en perfekt pause fra hverdagen, som gavemottaker utvilsomt vil sette pris på!

  • En velsmakende hovedrett
  • Laget med kjærlighet av dyktige kokker
  • En enhet drikke inkludert
  • Opplev en avslappende og hyggelig atmosfære

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar