Roar (50) fikk smake på nydelige Whiskyer i et flott whiskymiljø

Glad i Whisky? Whisky byr på mange forskjellige stiler og smaker; blandinger, single malts, single fat, mais, rug, irsk, skotsk; you name it! Det er mer enn nok til å få hodet til å spinne… Så hvordan går man frem for å identifisere stilen om smaken man selv foretrekker? Gjør som venneparet til Roar – gi bort en whiskysmaking! Roar mottok nemlig et gavekort på «Whiskysmaking for to» i anledning hans 50-årsdag.

Kunne du tenkte deg å utforske forskjellige Whisky-smaker?

«En fantastisk opplevelse med en foredragsholder som hadde peiling»

«Det var en fantastisk opplevelse med en foredragsholder fra Scottland som uten tvil hadde peiling på sitt fag, altså single malt whisky,» forteller Roar. «Vi var fem stykker som var med på smakingen: jeg, min kompis og tre andre som vi ikke kjente.

Kunne du tenke deg å ta med en god venn på Whisky-smaking?

Et hyggelig opplegg med nydelige smaker

«Smakingen var inne i en bar som hadde et flott whiskymiljø. Foredragsholderen satte frem fem flasker av forskjellige whiskyer og sa at hvis vi hadde smakt noen av dem før, så byttet han de ut med noen andre,» forteller Roar. «Jeg hadde smakt en fra før av så da fikk jeg byttet den med en annen meget god whisky. Foredragsholderen fortalte om whiskyproduksjonen fra start til den var kommet på fat. Det var en god og grundig gjennomgang og veldig interesant,» smiler han.

«Vi smakte litt på en og en whisky av gangen og kunne da sammenligne de forskjellige whiskyene når vi tilslutt hadde smakt oss gjennom alle. Veldig hyggelig opplegg og nydelige Whiskyer! Dette er noe jeg kan tenke meg å gi bort til mine Whiskyvenner,» avslutter 50-åringen fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i whisky? Da vil whiskysmaking for to være midt i blinken! Ta med deg pappa, bror eller en god venn på en hyggelig kveld og smak dere gjennom fem ulike typer av den komplekse og raffinerte drikken. Kanskje dere finner en ny favoritt?

  • Smak på fem ulike typer whisky
  • Innføring i historie, produksjon og geografi
  • Underholdende og interessant kveld
  • Passer både for nybegynnere og kjennere

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar