Rill og ektemannen storkoste seg som piloter i realistisk flysimulator – “Det er ingen tvil om at mitt talent er som passasjer bak i flyet med bobler i glasset!»

Har du alltid drømt om å kunne ta på deg hatten med de verdenskjente vingene på? Den som gjør piloter så utrolig lette å legge merke til når de spaserer med rak rygg og strøken uniform gjennom flyplassen, klare til å ta en gruppe passasjer til en ny destinasjon? Med blinkende kontrollspaker, en rullebane så langt øyet kan se, og følelsen av G-krefter i det flyet letter, gjør Flysimulator 737-800 denne drømmen til virkelighet!

Akkurat denne drømmen fikk Rill og hennes ektemann oppleve, da de mottok opplevelsen fra døtrene sine, i anledning deres felles 130 årsdag. Det ble en uforglemmelig opplevelse for dem begge. 

Kunne du også tenke deg å kjenne på den enestående frihetsfølelsen man får i en flycockpit?

“Vi trodde faktisk vi var om bord i et ekte fly!”

“Det var helt utrolig å komme rett inn i cockpit. Veldig realistisk, vi trodde faktisk vi var om bord i et ekte fly!” smiler Rill. “Vi flyr mye, da jeg har jobbet ti år i reiselivet som flyplassrepresentant, på gamle Gardermoen lufthavn, og som reiseleder,” forteller hun. Min mann har hatt en pilot i magen hele livet, så dette var en utrolig artig presang å få.”

Hva tenker du? Frister det å ønske dine passasjerer “Velkommen ombord”?

Naturtalent er det ikke alle som har – men man koser seg uansett

“Ektemannen har endelig fått leve ut pilotdrømmen ved at han fikk føre en Boeing 737-800 til Årø flyplass utenfor Molde. Riktignok i en flysimulator, men det var utrolig realistisk,” sier Rill. “Etter å ha stilt inn hundrevis av knotter tok han av fra Gardermoen og fløy den velkjente ruta over til rosenes by. Talentet var der, helt klart, smiler hun. Han landet perfekt på flyplassen på Årø og overlot spakene til meg. Der var talentet mer fraværende,” ler Rill.

“Det gikk i berg og dalbane – rett og slett slalom – mot Ålesund, der jeg prøvde å lande. Det gikk dårlig. For høyt, for lavt, for fort, var beskjeden fra flyinstruktør Kjell. Og rullebanen var jo aldri der den skulle være,” sier Rill med et smil. “Etter en overflyvning prøvde vi igjen. Det gikk like dårlig, og flyinstruktøren måtte overta spakene for å få oss trygt ned. Det er ingen tvil om at mitt talent er som passasjer bak i flyet med bobler i glasset!” legger hun til, og ler godt av egen innsats.

Kjenner du noen som ville elsket å prøve seg som pilot?

“Ektemannen vet allerede hva han ønsker seg til neste bursdag”

Til tross for at hun ikke hadde like god kontroll som mannen, kunne Rill gjerne tenkt seg en tur til. “Ja, jeg kunne faktisk tenke meg å gjøre det igjen, bare for å få ‘feelingen’,” sier hun. “Ektemannen vet allerede hva han ønsker seg til neste bursdag. Jeg delte også et innlegg om opplevelsen på Facebook i ettertid, og der har vi fått mange tilbakemeldinger på at andre også gjerne kunne tenke seg å prøve!” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar