Renate (31) fra Bergen – “Vi fikk ekstra julestemning der inne”

Har du noen gang fått oppleve et islandskap så vakkert som et eventyr? Det var Renate og hennes samboer fra Bergen så heldige å få oppleve. Hun ga nemlig opplevelsen «Icebar Experience for to» til sin samboer. 

Tror du de lot seg imponere?

“Mange flotte isskulpturer og en god atmosfære”

“Dette var en gave fra meg til samboer, og vi slo sammen dette med andre gavekort. Så var jeg så heldig å få være den som han tok med seg,” sier Renate. “Det var en veldig flott opplevelse! Da vi ankom ble vi guidet til poncho og hansker, fikk utdelt bonger for hver sin gratis velkomstdrink.” 

“Det var et veldig hyggelig personell som jobbet der, som bydde på seg selv og spurte om de skulle ta bilder for/av oss. De snakket i tillegg stolt og positivt om arbeidsplassen sin. Det var mange flotte isskulpturer og en god atmosfære,” fortsetter hun.

Blir du inspirert til årets julegave til din kjære?

“Vi fikk ekstra god julestemning”

“Selv om det var lavsesong ettersom det var vinter når vi var der, så fikk vi ekstra god julestemning der inne med tanke på is, kulde og rolig julemusikk,” smiler hun.

“Jeg sitter igjen med bare gode minner og god stemning som jeg gjerne vil ppleve ved høysesong også. I tillegg vil jeg anbefale det videre til andre,” forteller hun entusiastisk.

Frister det med et besøk på icebar?

“Veldig kjekt med opplevelser og få evige minner i gave”

“Nå var jo jeg så heldig som bare fikk bli med samboeren min på dette. Men det er jo veldig kjekt med opplevelser og få evige minner i gave. I hvert fall når man føler at man har alt man trenger fra før,” innrømmer hun.

“Nå var det jo jeg som ga dette videre i gave i utgangspunktet, for jeg visste ikke hva jeg skulle kjøpe i gave til en jeg føler har alt. Han kjøper også det han selv ønsker når han ønsker det. Så det å gi en opplevelse i gave er noe jeg skal gjøre flere ganger!” avslutter Renate fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave til din kjære? Gi bort en magisk tur for to til en vakker isverden! Omkranset av fantastiske isskulpturer i en bar som er bygget av is, vil man ta del i en fortryllende, stemningsfull opplevelse. Dette er den perfekte gave for å «break the ice» på en date, eller å lage gode minner med en du er glad i. Dette er noe helt utenom det vanlige, så her har du virkelig sjansen til å imponere!

  • Opplev en verden av is
  • Bli imponert av vakre isskulpturer
  • Inngang for to med to drinker inkludert
  • Utlån av varme vinterkapper

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar