Rebecca (25) og kjæresten fikk oppleve Oslofjorden på sitt beste

Luften er varm, men brisen fra sjøen setter en demper så temperaturen blir helt perfekt. Det lukter sjø og man kan høre måkene i det fjerne. Man kan se vannet bruse bak båtene som sirkler rundt, og solstrålene lar vannet glitre så langt øyet kan se. Det er sommer. Norsk sommer.

Kan det bli mer herlig?

Oslofjorden på sitt beste.

Rebecca fra Eidsvoll fikk Fjordcruise med reker for to av sin storebror og svigerinne i bursdagsgave.

Båten ligger å dupper i kai ved Rådhuset og er klar til avgang. En hyggelig skipper møter Rebecca og mannen hennes med et smil i det de trår ombord. Rekene er ferske fra Oslofjorden og tilberedes for et smakfullt måltid. Det er behagelig musikk og summingen fra glade mennesker og klingende latter kan høres.

“– Opplevelsen var kjempebra, selv om vi hadde litt dårlig vær. Det var kjempe god service og mer enn nok mat. Det beste med opplevelsen var utsikten og bare det å kunne nyte denne kvelden med mannen min.”

Høres det ikke ut som et fantastisk sommerminne?

En romantisk tur.

“– Alt i alt var det utrolig koselig! Jeg synes det var en skikkelig romantisk tur. Jeg elsket å få dette i gave! Håper jeg får det igjen.”

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte gaven til en livsnyter? Da vil Fjordcruise med reker for to være midt i blinken! Skap et hyggelig sommerminne for deg selv og en god venn, mamma eller kjæreste på kveldscruise i Oslofjorden med smakfulle reker. Dette er en herlig måte å tilbringe en varm sommerkveld på.

  • Opplevelse for to
  • Flott restaurert, gammel seilskute
  • Fristende rekebuffet servert ombord
  • Drikke kan kjøpes ombord

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar