Raymond Skjønhaug (47) fikk en uforglemmelig opplevelse rundt snødekte hav og firbente venner

Det er vinter, snøen daler lett og du kan se snutten av solen i skumringen. Fuglene har dratt til sør for lengst og du finner deg selv i det perfekte vintereventyret. Omringet av glade og ivrige huskyer setter du foten på hundesleden og er klar for et helt nytt eventyr.

En uforglemmelig opplevelse

Raymond fra Askøy og hans foreldre på 70 år var så heldige å få oppleve hundespannkjøring, som Raymond fikk i gave av sine svigerbarn. “Opplevelsen var uforglemmelig! Fantastisk natur og dyktig guide. Det var mye mer fart på hundene enn vi hadde trodd, noe som var et stort pluss fra alle!”

Har du opplevt hundekjøring?

Å kjøre med hundespann er en spesiell følelse. Man kjenner vinden i ansiktet, ser det vakre landskapet blafre forbi og hører lyden av mange små poter mot snø. Det er sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen. Det tar meg videre til hva Raymond syntes var det aller beste med denne opplevelsen. Kan du gjette hva det var?

Nærhet til naturen

Raymond og foreldrene var med på å sele på hundene og fikk god tid til å bli kjent med dem før de skulle avgårde. “Det var artig å oppleve gleden hundene hadde av å løpe.” De kjørte gjennom skog og over vidder hvor de hadde flott utsikt over et glitrende hav av snø så langt øyet kunne se. Kraften fra hundene som dro sleden, nærheten til naturen og roen opplevelsen ga er de sterkeste minnene Raymond sitter igjen med i ettertid.

“Jeg skal ha med meg barn, svigerbarn og barnebarn på dette ved neste jubileum! Dette er en flott opplevelse for alle aldre.”Om opplevelsen

Når du vil gi bort en gave som huskes, er hundekjøring det riktige valget. Man suser gjennom vinterkledd skog, trukket av ivrige hunder og det kreves ingen erfaring for å kjøre selv. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr.

  • Kjør selv eller sitt på
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Fantastisk turopplevelse
  • Cirka 5-8 kilometer kjøring


Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/hundekjoring


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar