Randi tok med familien til tretopphytta: – Denne gaven har toppet alt hittil!

Liv (40) fra Hønefoss fikk et åpent gavekort fra YouWish og bestemte seg for å bruke det på opplevelsen Luksuriøs tretopphytte.

– Jeg visst selv at jeg ville ha med samboeren min på kjærestetur på en tretopp hytte, men endte med å ta med både kjæreste og alle tre barna, forteller den nybakte 40-åringen.

Her får man en unik overnattingsopplevelse i en luksuriøs tretopphytte langt fra byens kjas og mas. Tettere på naturen kommer man ikke! Tretopphytta har stue, kjøkken, hems og et delikat bad. Fra terrassen seks meter over bakken har man fantastisk utsikt over skogen og fossen. Her våkner man opp med utsikt til skogen og til lyden av fuglenes morgenkvitter.

Her kan du lese mer om denne gaven

-Det var godt å se barna legge vekk telefonen

Hyttas unike arkitektur og freshe interiør skaper en avslappende atmosfære med wow-følelse. Her forsvinner stress og bekymringer, og man får virkelig nyte tilværelsen i ett med naturen.

– Vi stoooorkoste oss alle fem. Det var godt å se barna legge bort telefoner. Vi hadde kun radioen når vi var inne, og brukte bålpanne ute for å grille mat på, sier Randi.

– Vil tilbake og oppleve hytta både vår, sommer og høst

Familien har allerede lyst til å reise tilbake til Valdres for å oppleve magien på hytta på nytt.

– Nå som vi har opplevd tretopphytta på vinterstid, ønsker vi å oppleve det samme både vår, sommer og høst.

Hva syns du om å få en opplevelse i gave?

– Opplevelsesgaver er noe jeg setter pris på, og det vet jeg barna mine også gjør. Slik vi lever i dag har vi alle de tingene vi trenger, så opplevelser er noe alle setter pris på, om det så «bare» er gavekort på kino eller en tur på restaurant. Hittil har denne gaven fra min mor og stefar toppet det hele for meg og min familie, smiler Randi.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar