Randi (58) og Jenny (25) fikk en dag med høyt adrenalin og kraftige skudd

Leter du etter en ny hobby som virkelig vil stand out from the crowd? Leirdueskyting krever hardt arbeid og engasjement, men det er ingen bedre måte å lære det på, enn gjennom personlig erfaring. Akkurat som Randi og Jenny fikk erfare!

Randi fra Drøbak fikk prøve leirdueskyting som hun fikk i opplevelsesgave fra sin datter, Jenny og hennes kjæreste. “Leirdueskyting har vært noe jeg har ønsket å prøve i veldig mange år, så når tilbudet ble servert på et sølvfat var det ingen vei tilbake!”

Hadde du tatt i mot sølvfatet?

Adrenalin, spenning og mestring

Bursdagen til Randi er på vinterstid så de valgte å vente til våren, noe som ble en laaang ventetid, ifølge Randi. Etter avtale reiste Randi og datteren til Sandefjord, fulle av forventninerg og med litt nerver, men nervene gikk fort over til adrenalin da de først var i gang. “Det var fantastisk morsomt!! Jeg tror det må være noe av det morsomste jeg noen gang har vært med på. Det beste var opplevelsen fra ende til annen: spenningen – mestringen – omgivelsene – kriblingen og latteren – Herlig!”

Høres det ikke ut som den perfekte kombinasjon?

“Når man i tillegg blir møtt av en fantastisk hyggelig instruktør som står med kaffen klar og med en jeger-historie eller to på lager, ja da blir ikke dagen bedre.”

Drømmer om gjentakelse

“Å få en slik opplevelse må være den aller beste gaven man kan motta. Det viser omtanke og utfordrer mottakeren på en veldig bra måte. Jeg kommer aldri til å ønske meg en eneste ting igjen, her blir det bare å drømme om gjentakelse.”

Tror du de traff blink?

Randi og Jenny stilte opp uten noen kunnskaper, men instruktøren forklarte og forberedet dem godt på hva de hadde i vente. “Vanskelighetsgraden økte ettersom vi skjønte gamet, men vi traff! Utrolig tilfredsstillende å se leirduene i 100 biter når vi fikk inn noen gode treff.”

Hvor mange hadde du klart å treffe?

Gentleman-sport

Den klassiske ”gentleman-sporten” er blitt gjort tilgjenglig for alle. Perfekt som trening for den jaktintresserte eller som en herlig utfordring for nybegynneren. Dyktige og lidenskaplige instruktører får deltakerne med en gang til å kjenne gleden i leirdueskyting.

Hadde du tatt denne utfordringen?

Opplevelsen for Randi var stor; ingen i omgangskretsen hennes har unngått å høre få høre om denne dagen. Datteren, Jenny satt igjen med en saftig blåveis og Randi med en gryende lilla skulder etter opplevelsen. “Beviset var sikret! Men det var ikke bare blåmerker vi satt igjen med, opplevelsen vil vi aldri glemme og we will be back!”

Om opplevelsen

Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Munningen sikter på leirduen, kraften fra haglen spres i kroppen i det man trykker av og ser at duen går i tusen knas. Leirdueskyting krever fullt fokus!

  • Opplevelse for to – ta med en venn eller kjæreste
  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Ingen forkunnskaper kreves
  • I prisen inngår erfaren instruktør, våpen og ammunisjon, gjennomgang og gode tips
  • 25 skudd per person

Les mer om opplevelsen her: https://youwish.no/opplevelser/leirdueskyting-for-to


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar