Ramunas (30) – «Å være pilot for en dag er den beste gaven jeg har fått ever!»

Du kan se sporet av en nylig storm og trærne som ligger skadet på bakken. Du kan se de perfekte fargene av gul, orange og rød som omfavner bakken på høsten. Du kan se den ferske, grønne veksten av busker og trær som klatrer opp fjellet om våren. Du kan se hvor elven renner og hvor fossefallet starter. Du kan virkelig forstå utformingen av landet du bor i.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å se jorden fra luften?

En kongeopplevelse

Ramunas fra Sandvika fikk opplevelsen, «Flysimulator 737-800» i bursdagsgave fra sin samboer. «Opplevelsen var helt konge! Jeg likte Boeing simulatoren veldig godt – alt var så realitisk! Det var veldig interessant å se hvor vanskelig, men samtidig kult det er å være pilot,» sier Ramunas.

«Vi fløy fra Oslo lufthavn Gardermoen og Moss lufthavn Rygge. Det var veldig gøy at jeg kunne prøve å lande, samt lette flere ganger på ulike steder til ulike scenarioer. Til og med været var så realistisk – med null sikt på grunn av storm. Det toppet hele opplevelsen,» forteller han.

Hadde du turt å prøvd deg som pilot?

«Den beste gaven jeg har fått ever!»

«Minnene jeg sitter igjen med i etterkan er hvor veldig komplisert det er å styre fly!» humrer Ramunas. «Det var spesielt komplisert å lande, men det var kult å føle at jeg forstod mer hvordan fly fungerer etter hvert; fra panelet til styring. Dette er den beste gaven jeg har fått ever! Jeg tror jeg skal kjøpe denne opplevelsen og gi den bort i gave til mine venner også,» avlutter en fornøyd 30-åring.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar