gave utenom det vanlige

Katrine ble overrasket med en racingtur på bane: – Det ble en drømmedag med mine kjæreste! En gave utenom det vanlige!

Katrine (45) ble overrasket med en racingtur på bane av mannen sin i julegave i fjor, en gave utenom det vanlige.
Med dette gavekortet får man sitte på med en profesjonell racingfører i en banerigget Audi RS4. Dette er en fartsopplevelse som får blodet til å pumpe. Den baneriggede bilen har en toppfart på 260 km/t, så her vil det gå unna i svingene.
– Jeg elsker fart og spenning så gaven falt i smak. Jeg gledet meg til å gjennomføre denne turen i over ni måneder, sier Katrine entusiastisk til YouWish.no.
gave utenom det vanlige
LES OGSÅ: Espen (51) fikk en drømmedag på racerbanen: – En guttedrøm som endelig gikk i oppfyllelse!

«Dette må vi gjøre igjen»

Dagen kom og Katrine tok med seg mannen sin og datteren på 11 år. Med sommerfugler i magen troppet hun opp på bilbanen. Der møtte hun instruktøren, gikk gjennom sikkerhetsrutiner og fikk på seg nødvendig utstyr.

Og så fikk de seg en gledelig overraskelse.

– Siden det ikke var andre som hadde booket samme tid som meg, var det plass til to personer til i bilen. Så da tok jeg like godt med meg min mann og datter på 11 år. Vi synes det var kjempe morsomt alle tre, og min mann og jeg begynte straks å tenke «dette må vi gjøre igjen». Bare at neste gang tenker vi å kjøre selv, forteller Katrine.

gave utenom det vanlige

LES OGSÅ: Kameratgjengen overrasket Mads med en unik 40-årsgave: – En unik fartsfølelse, flotte biler og dyktige instruktører!

En drømmedag – en gave utenom det vanlige!

Katrine er utrolig takknemlig for opplevelsen og en gave utenom det vanlige – og spesielt for at hun fikk dele den med sine kjæreste.

– Å dele en slik opplevelse med sine kjæreste var helt topp. Det som gjorde dagen enda mer «unik», var at jeg som er stor fan av Audi og selv kjører en Audi TT, fikk sitte på i den nyeste Audi R8 hos en privatperson som var der for å kjøre sin egen bil på banen. Over 600 hk under panseret – fantastisk! Været var også upåklagelig med nesten 20 grader i midten av oktober. Det ble en virkelig drømmedag!

Kan du tenke deg å gi bort en opplevelse selv i fremtiden?

– En slik gave er vel det beste man kan få! Personlig synes jeg den var helt perfekt. Og jeg kommer helt sikkert til å gi bort en slik gave i fremtiden.

gave utenom det vanlige

Vil du vite mer?

Med dette gavekortet får man sitte på med en profesjonell racingfører i en banerigget Audi RS4.

  • Få sitte på med en profesjonell racingsjåfør
  • Tre runder på bane i ekstreme hastigheter
  • Fokus på sikkerhet
  • Banerigget Audi RS4 med plass til tre passasjerer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar