Petter (25) ble positivt overrasket på sushi kurs

Har du prøvd å lage sushi før? Sushi er frisk og delikat mat som baserer seg på de beste råvarene. Det krever litt teknikk og visuell sans, men alle kan lære! Dette fikk Petter fra Vålerenga prøve seg på, da han fikk opplevelsen, Sushikurs av en veldig god venninne til jul.

“Jeg var litt usikker på hva jeg gikk til, da jeg aldri har vært med på noe form for å lage mat med instruktør, annet enn heimkunnskapen på skolen for mange år siden,» ler Petter.

Tror du det ble en bedre opplevelse enn de gamle heimkunskaps-timene på skolen?

Pleasantly surprised

«Jeg ble veldig positivt overrasket! Det var gøy å ha en profesjonell kokk til å vise oss flere teknikker, men også la deltakerne prøve mye selv. Det beste var selvfølgelig å smake på alt det gode vi lagde da sushien var klar til å nytes, mens vi pratet sammen rundt bordet om opplevelsen,” smiler Petter.

Kunne du tenke deg å lære å lage sushi? Det er i alle fall noe som vil imponere gjestene!

«Da vi kom til lokalet der matkurset skulle holdes, hilste vi på instruktøren og de andre deltakerne. Instruktøren fortalte litt generelt om kurset, og viste oss noen grunnleggende prinsipper. Deretter fikk vi muligheten til å lage sushi etter noen oppskrifter som vi måtte samarbeide om. Målet var å lage forskjellig fyll/toppinger til sushien, som vi komponerte sammen til slutt,» forteller Petter.

Gøy og uhøytidelig

“Jeg kom alene til denne opplevelsen, men kom på gruppe med et veldig hyggelig par. Vi måtte samarbeide godt for å få til alt vi skulle ha klart til serveringen. Det var litt som å jobbe på et kjøkken, bare at det var veldig gøy og uhøytidelig,” sier Petter med et glimt i øyet.

“Dette var en veldig fin gave, og passer nok best å gi til venner eller en partner som man kjenner veldig godt. Jeg tror nok jeg kommer til å gi bort dette i gave, jeg har et par venner som ble interessert å dra på et slikt kurs etter at jeg fortalte om det.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i sushi? Overrask en du er glad i med opplevelsesgaven, Sushikurs! Et gavekort på sushikurs er en smakfull gave til hobbykokken som vil lære seg å mestre kunsten.

  • Delikat mat som garantert vil imponere gjester
  • Lær å behandle råvarene riktig og frityrteknikk
  • Dyktige kokker deler sine beste tips og oppskrifter

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar