Peter (30) – fikk smake de edle dråpene på Whiskysmaking for to

Hvor kommer whisky fra? Altså… hvordan startet det hele? Hvordan skapes den karakteristiske røyksmaken og hva slags eik lagres det på og hvorfor?Alt dette fikk Peter fra Fredrikstad svar på, da han dro på Whiskysmaking for to som han fikk av sin samboer i bursdagsgave.

Unike Whiskytyper

“Opplevelsen var veldig bra! Vi fikk smake på forskjellige whiskyer mens vi ble guidet av en veldig dyktig kursleder. Kurslederen var veldig flink til å fortelle hvordan vi skulle smake og hvordan vi kunne assosiere smakene med minner. Det beste på opplevelsen må være at vi fikk smake unike whiskytyper!”

Kunne du tenkt deg å lære mer om historien til disse edle dråpene?

Takknemmelig og fornøyd

“Jeg sitter igjen med en bedre forståelse rundt whisky og hvordan man skal smake på whisky slik man kan få den beste smaken ut av en flaske. Jeg er veldig takknemlig som fikk denne gaven. Min samboer vet hva jeg liker!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i whisky? Da vil whiskysmaking for to være midt i blinken! Ta med deg pappa, bror eller en god venn på en hyggelig kveld og smak dere gjennom fem ulike typer av den komplekse og raffinerte drikken. Kanskje dere finner en ny favoritt?

  • Smak på fem ulike typer whisky
  • Innføring i historie, produksjon og geografi
  • Underholdende og interessant kveld
  • Passer både for nybegynnere og kjennere

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar