Per Einar (71) – Fikk et minnerikt gjensyn på restaurant

Hva er mer romantisk enn å overraske en du er glad i med et minnerikt gjensyn til et sted som betyr noe for dere begge? Det å gjennoppleve en spesiell kveld er sjeldent man gjør, så bare gaven i seg selv vil varme mer enn noe annet. Er du ikke enig?

Når var sist du fikk gjennoppleve et spesielt øyeblikk i ditt liv?

En storartet opplevelse

Per Einar fra Spikkestad fikk opplevelsen, «Middag for to» fra sin datter og svigersønn i gave. «Opplevelsen var storartet,» smiler Per Einar. «Vi ble hyggelig mottatt på Værsthuset Bærums Verk, og utvalget av varme lunsjretter var svært bra,» forteller han.

Denne restauranten er ekstra spesiell for Per Erik og hans kone. Vil du vite hvorfor?

Et minnerikt gjensyn

«Vi har bodd i området tidligere og feiret vårt sølvbryllup samme sted. Det ble derfor et minnerikt gjensyn,» sier en fornøyd 71-åring. «Det var veldig enkelt å gjennomføre aktivisering og bestilling kun dager før besøket. Selve oppgjøret gikk av seg selv; deilig å slippe betalingsprosedyrene,» smiler han.

«Å få et slikt gavekort var midt i blinken for oss som er kommet litt opp i årene. Vi kunne gjerne benytte oss å gi en opplevelsesgave videre til andre,» avslutter Per Einar.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som ikke ønsker seg noe? Da vil middag for to være helt perfekt! Gi bort en herlig matopplevelse til noen som fortjener en utsøkt middag ute og en liten pause fra hverdagen. Dette er gaven som aldri slår feil – å kose seg på restaurant med en man er glad i er noe alle setter pris på.

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar