Per (66) fikk en magisk dag på sjøen med sin kone. – «Opplevelsen overgikk alle forventninger!»

«Sol kombinert med en båttur hvor vi fikk oppleve Oslo, Snarøya og Nesodden fra sjøsiden – og til slutt Oslos indre havn med folkelivet på bryggene og uterestaurantene – var magisk!» Per fra Ski og hans kone fikk nemlig opplevelsen “Fjordcruise med reker for to” i julegave av deres barn og kjæreste. «Opplevelsen overgikk alle forventninger.»

Hvem ville du bydd opp til en magisk aften på Oslofjorden?

Herlig dempet musikk, reker med tilbehør og en magisk solnedgang

«En båttur med herlig dempet musikk og et serviceinnstilt mannskap, påfyll av reker med tilbehør og det å kunne spise til man var fornøyd i en avstresset atmosfære. Virkelig en flott dag,» sier Per.

«Opplevelsen av Oslo fra sjøsiden etter at solen hadde gått ned med folkelivet på bryggene tror jeg må være noe av det beste med hele opplevelsen. Fra Bjørvika, forbi Operaen og Vippetangen og videre inn til Rådhusbrygga,» tilføyer han. «Turen tok ca 2 timer som var akkurat passe lang. En flott gave som kan anbefales til de som har det meste fra før!»

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte gaven til en livsnyter? Da vil Fjordcruise med reker for to være midt i blinken! Skap et hyggelig sommerminne for deg selv og en god venn, mamma eller kjæreste på kveldscruise i den magiske fjorden med smakfulle reker. Dette er en herlig måte å tilbringe en varm sommerkveld på.

  • Flott restaurert, gammel seilskute
  • Fristende rekebuffet
  • Drikke kan kjøpes ombord

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar