Øyvind (48) fra Fetsund tok med datteren på en morsom kinoopplevelse – “En god kinokveld for far og datter”

Å dra på kino er som å ta en tur inn i et alternativt univers. Når man setter seg tilbake i den behagelige stolen og lar filmen som ruller over lerretet overta all din oppmerksomhet og alle dine sanser, vil du få en liten pause fra hverdagen. I de timene filmen går er det kun universet på lerretet som eksisterer. 

Øyvind (48) fra Fetsund tok med datteren sin på kino, slik at de kunne nyte en herlig filmopplevelse som far og datter!

Hvem vil du ta med deg på kino?

“Alt var gjort så enkelt”

“Min datter fikk gavekort på Kinodate med popcorn og brus til sin bursdag,” forteller Øyvind.

“Det var en veldig fin opplevelse, og alt var gjort så enkelt. Det tok ikke lengre tid eller var vanskeligere enn å bestille vanlige kinobilletter. Det var det beste med hele opplevelsen,” fortsetter han. 

Kunne du tenke deg å rømme inn i et annet univers i et par timer?

“En god kinokveld for far og datter”

“Det var bare enkelt og greit. En god kinokveld for far og datter. Alt var hyggelig og veldig enkelt,” sier Øyvind med et smil. “Jeg har tidligere kjøpt via YouWish selv, men da vært giveren. Det er også en hyggelig og enkel opplevelse for de fleste,” legger han til.


“Jeg synes det er en veldig god opplevelse og har gitt bort en slik gave tidligere. Det er også noe jeg gjerne gjør igjen,” avslutter han.

Om opplevelsen

Har du lyst til å gjøre noe avslappende og koselig med din bedre halvdel? Da vil Kinodate med popcorn og brus være midt i blinken! Len dere tilbake, åpne bruskorkene og gjør dere klare for å drømme dere vekk til en annen verden. Med popcornet på fanget vil dette bli den perfekte kinodate-opplevelsen!

  • En hyggelig, behagelig eller spennende filmkveld
  • En koselig date for to
  • Medium popcorn inkludert
  • 0.5 L valgfri brus eller mineralvann inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar