Øyvind (32) – » Når savnet etter å reise ble for stort, kunne jeg sette meg bak spakene for å fly selv.»

Alle dine gjøremål, hverdagslige beslutninger og alt annet ligger tusenvis av meter under deg. Du befinner deg bokstavelig talt i høyden over alle. Det er deg, luften og skyene (hvis det er noen i det hele tatt). Du kan se over alle fjelltopper og følge elven etter hvor den renner. Du kan finne steder som ikke var synlige fra bakken. Ja, jeg snakker om hvordan føles det å fly. Dette fikk nemlig Øyvind fra Oslo kjenne på, da han fikk opplevelsen, «Flysimulator 737-800» i julegave av sin mann, julen 2019.

Hvordan tror du Øyvind klarte seg som pilot?

Engasjert og ivrig instruktør

«Opplevelsen var veldig fin og veldig privat,» sier Øyvind. «Jeg lærte utrolig mye på kort tid grunnet en engasjert og ivrig instruktør som fortalte det jeg trengte å vite. Mange opplevelser er basert på grupper, men på denne opplevelsen er det bare deg og instruktøren, noe som gjorde at jeg fikk den best mulige opplevelsen av flysimulatoren,» forteller 32-åringen.

En fascinasjon for fly og reise

«De siste årene har jeg hatt en fascinasjon av flyselskap, bonusprogrammer og reisemål. Jeg har hatt lyst til å prøve forskjellige flyselskap rundtom i verden, ettersom flyreisen er en viktig del av reisen for meg. Da COVID-19 kom passet det perfekt at jeg hadde dette gavekortet liggende på lur. Når savnet etter å reise ble for stort, så kunne jeg jo sette meg bak spakene selv for å fly litt,» smiler Øyvind.

«Vi tok av fra Oslo Lufthavn Gardermoen, og jeg fikk prøve innflygning og landing både på Moss Lufthavn Rygge, på flyplassen i Alta og tilbake igjen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Jeg ble overrasket over hvor bra simulatoren var med tanke på detaljene på kartet og hvordan cockpiten var utstyrt,» sier Øyvind. «…Og ikke minst hvor mye man skal passe på når man skal ut å fly,» tilføyer han. «Jeg skjønner godt hvorfor det krever lang utdanning for å bli pilot.»

«Dette vil jeg gjøre igjen!»

«Etter denne opplevelsen sitter jeg igjen med en følelse om at dette vil jeg gjøre igjen! Og gjerne på en lengre flytur slik at jeg kan lære enda mer,» sier Øyvind. «Jeg har alt jeg trenger av ting, så det å få en opplevelse i gave er helt supert. Jeg har selv brukt YouWish ved noen anledninger for å gi bort gaver, og gjør det mer enn gjerne igjen,» avslutter en fornøyd 32-åring.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre drømmeren til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein; hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar