opplev det beste av norge på hvalsafari

Drømmen om Nord-Norge – Opplev Norge på sitt beste!

Opplev Norge på sitt beste! Er du på jakt etter en gave der mottakeren vil sitte igjen med minner for livet? De fleste nordmenn drømmer om å oppleve mer av Norge, men det er ofte ikke det man velger når man selv skal bestemme feriedestinasjon.

Med en av disse gavene gir du mottakeren en push til å oppfylle drømmen sin. Opplev Norge på sitt beste med et gavekort på en spektakulær naturopplevelse i Nord-Norge.

Hvalsafari fra Andenes

Hvalsafari i Nord-Norge er en unik mulighet til å se de enorme dyrene i sitt naturlige miljø. Det vanligste å se er spermhval, men er man heldig kan man også møte på vågehval, knølhval, grindhval, spekkhoggere og delfiner. Spermhvalen er kanskje den mest imponerende, den kan nemlig bli opptil 20 meter lang. Inkludert i opplevelsen er også en guidet tur på hvalmuseum.

Andenes har en lang historie som områdets viktigste fiskevær. I dag er Andenes kommunens største tettsted. Her ligger det også en flyplass.

Les mer om opplevelsen her

Spekkhuggersafari

Dette er en drømmeopplevelse for den som liker de store naturopplevelsene, krydret med spenning. Spekkhuggere skal man nemlig ha respekt for, men man sitter trygt i båten sammen med erfarne guider. Visste du at en spekkhogger kan bli opptil 7 meter lang og veie opptil 4-5 tonn? Safarien foregår i store ribbåter i fjorden med utgangspunkt fra Andenes. Dette området er ideelt, da området utenfor Vesterålen kryr av spekkhuggernes yndlingsmat – nemlig silden.

Les mer om opplevelsen her

Opplev Norge på sitt beste på spekkhuggersafari.

Snorkling i Lofoten

Med utgangspunkt fra Henningsvær drar dere ut i skjærgården med ribbåter. Båten stopper på utvalgte steder der dere kan snorkle. Underveis får man nyte landskapet og speide etter dyreliv, både over og under vann. Under vannskorpen kan man speide etter torsk, sei, makrell, maneter, krabber, sjømus og sjøstjerner.

Henningsvær er et tettsted og fiskevær på sørspissen av Austvågøya i Lofoten.

Les mer om opplevelsen her

Opplev Norge på sitt beste med snorkling i lofoten

 

Nordlysssafari – Opplev Norge på sitt beste

Sammen med guider drar man ut på en to timers safari i fjorden med store ribbåter. Ute på havet er det mørkt, og gir gode forhold for å oppleve det spektakulære nordlyset, aurora borealis.

Før man drar på tur, vil turleder gi en forelesning og gi noen gode fototips, slik at man sikrer seg noen gode bilder fra turen.

Les mer om opplevelsen her

Opplev Norge på sitt beste på Nordlyssafari.

Natur- og havørnsafari

Gi bort en safari i havørnens rike. Det er i Nordland man finner den største konsentrasjonen av havørn i hele verden. I nærområdet utenfor Henningsvær finnes det flere par med hvert sitt territorium som man besøker på turen.

Safarien går med store ribbåter fra Henningsvær, underveis vil man beundre det vakre og dramatiske landskapet i Lofoten.

Les mer om opplevelsen her

Opplev Norge på sitt beste på havørnsafari

Kommentarer

Legg igjen en kommentar