gave til en som liker øl

Kjell Åge fikk Ølsmaking for to i 50-årsgave. – Jeg skal definitivt bli med på flere smakskvelder arrangert på dette stedet!

Kjell Åge (50) fra Drammen ble overrasket av datteren og kjæresten hennes med en Ølsmaking for to da han fylte 50 år.
– Jeg har vært på lignende opplevelser før og hadde derfor store forventninger. Jeg håpet på gode smaker og mye kunnskap fra den som skulle ta oss gjennom ølsmakingen, forteller Kjell Åge.
I løpet av kurset får man innblikk i prosessen bak ølbrygging. Her lærer man hva som skal til og hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet. Man får også en innføring i hvilke råvarer som brukes og hvorfor.
Hva gjør humle og malt for smaken? Hva er det som gjør en øl mer bitter enn sødmefylt? Kurslederen forteller om historien bak disse øltypene, ofte med noen fun facts på lager. Det blir også god tid til å stille de spørsmålene man måtte ha.
gave til en som liker øl
Kjell Åge inviterte med seg en god venn, og er godt fornøyd etter å ha vært på ølsmakingen.
– Forventningene om mye kunnskapsformidling og gode smaker ble innfridd. Det var en hyggelig kveld med likesinnede øl-interesserte og en god kompis. Jeg skal definitivt bli med på flere smakskvelder arrangert på dette stedet, sier han.
 Hva syns du om å få opplevelser i gave?
– Opplevelser er de beste gavene jeg får og jeg gir svært gjerne bort noe slikt til noen jeg vet er interessert i øl og gode smaker, avslutter Kjell Åge.
gave til en som liker øl

Om opplevelsen:

Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi masse ny kunnskap! En super gave å gi til den som setter pris på godt øl og en gave man kan nyte sammen. Opplevelsen byr på ny kunnskap og historie, fun facts og spennende smaker.

  • Smak på nye, spennende ølsorter og lær mer om ølsmaking og brygging
  • Lær om råvarene som skaper smak og ølets spennende historie
  • En sosial og lærerik kveld som garantert vil gi gode minner!
  • Smakingen ledes av en erfaren ølekspert med lang erfaring

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar