Morten fikk dykke dypere inn i ølverdenen med ølsmaking for to

Å nyte en god øl er en av livets enkle gleder. I alle fall for oss nordmenn når det er sommer: den første utepilsen blir ofte en stor snakkis. Det er noe med det å dele et avslappet øyeblikk med venner på brygga eller en hyggelig restaurant/bar.

Er du ikke enig?

Men hva med å dykke litt dypere inn og sette mer pris på alle elementene i hver enkelt øl? Det kan åpne en helt ny verden for øldrikkere – noe som Morten fikk kjenne på.

Motivert til å lære mer

Morten fikk ølsmaking for to av familien sin i bursdagsgave. Han synes opplevelsen var positiv, mye takket være en dyktig foredragsholder. Det ble en troverdig seanse, mye kunnskap og erfaring krydret med humor. Dette gjorde meg nysgjerrig på å vite mer – jeg gikk derfra motivert til å lære mer.”

Er du nysgjerrig på å vite mer? 

Engasjerende og interessant

“Foredragsholderens evne til å engasjere var helt topp! Dette er veldig interessant å fordype seg i og jeg fikk veldig god kunnskap om øl etter denne opplevelsen. Jeg synes det er flott å få en opplevelse i gave og det er absolutt noe jeg kunne tenkt å gi bort selv.”

Kunne du også tenkt deg å prøve ølsmaking? 

Velsmakende og lærerikt

Ølsmaking for to er en velsmakende og lærerik opplevelse som vil falle i smak hos alle som setter pris på godt øl. I løpet av kurset får man innblikk i prosessen bak ølbrygging. Her lærer man hva som skal til og hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet. Man får også en innføring i hvilke råvarer som brukes og hvorfor.

Ble du tørst?

Om opplevelsen
Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi masse ny kunnskap! En super gave å gi til den som setter pris på godt øl og en gave man kan nyte sammen. Opplevelsen byr på ny kunnskap og historie, fun facts og spennende smaker.

    • Smak på nye, spennende ølsorter og lær mer om ølsmaking og brygging
    • Lær om råvarene som skaper smak og ølets spennende historie
    • En sosial og lærerik kveld som garantert vil gi gode minner!
    • Smakingen ledes av en erfaren ølekspert med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar