Oliver (18) – «Når jeg gikk ut av Lamborghinien var andrenalinet på topp og jeg klarte nesten ikke å sitte stille.»

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en helt top-notch bil? Lamborghini for eksempel? Hva med å realisere denne drømmen? Det gjorde nemlig kjæresten til Oliver.

Lurer du på hvordan?

En fantastisk opplevelse med adrenalinet på topp

Oliver fra Nesøya fikk opplevelsen “Lamborghini speedtest” av sin kjæreste i 18 årsgave. “Dette var en fantastisk opplevelse! Alt fra kundeservice til selve kjøringen var bra. Jeg fikk virkelig kjent på hva en slik bil får til og var veldig fornøyd med opplevelsen,” smiler Oliver.

Hvem vil du overraske med en adrenalinfylt opplevelse?

En opplevelse som aldri vil glemmes

“Når jeg gikk ut av bilen var andrenalinet på topp og jeg klarte nesten ikke å sitte stille,” ler 18 åringen. “Dette er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme,” tilføyer han. “Jeg synes dette var en fantastisk gave å motta. Det er ikke bare en ting kan setter på hylla, men faktisk noe man kan gjøre sammen,” avslutter han med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les om “Lamborghini speedtest” her>


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar