Ole (67) fikk en koselig kveld med gode smaker på opplevelsen, Ølsmaking for to

Det er ganske interessant å tenke at bare noen få ingredienser gir rom for et stort utvalg av øl og bryggerier. Det å få en profesjonell smak gjennom en bedre forståelse av hva du faktisk drikker og hvor komplekse og mangfoldige disse øldrikkene kan være høres også ganske interessant ut, synes du ikke?

Å kunne snike inn noe underholdende fakta om håndverksøl er heller ikke et dårlig party triks!

Så hvis du kjenner en som er interessert i å komme i gang som ølsmaker- og entusiast, gjør som døtrene og svigersønnen til Ole: gi bort en Ølsmaking for to!

Gode smaker i et koselig kjellerlokale

Ole fra Oslo fikk fikk opplevelsen, Ølsmaking for to i bursdagsgave av døtre og svigersønn. “Det som var spesielt med denne opplevelsen var at man satt i et koselig kjellerlokale som lignet en sal fra gamle dager, med tilhørende rom med bryggeriutstyr,” forteller Ole. “Lokalet i seg selv passet bra til en slik opplevelse.”

Hørtes koselig ut, eller hva?

En sosial sammenkomst

“Vi ble plassert rundt to bord sammen med andre ukjente, som vi hilste på. Rundbord er bra, for da går som regel praten også,” smiler Ole. “Ølmesteren hadde en liten innledning, og deretter fikk vi smake på forskjellige øltyper, som det ble fortalt om etterhvert som de ble fortært,” fortsetter Ole. “Vi fikk også se forskjellige råstoffer som blir brukt i øl.”

“Det som sitter igjen i ettertid er minner av gode smaker, forskjellige øltyper og et fint lokale, samt kontakten med andre deltagere. “En slik opplevelse er fin å få i gave, og den kan i høyeste grad gis bort,” avslutter Ole.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Her vil man lære om de forskjellige øltypene, samt riktig etikett for å smake på øl og hva man skal se etter når man smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse
  • Ledes av en erfaren ølekspert

Les om ølsmaking for to her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar