Ofte blir drømmer bare prat og tanker, men ikke for Herleik (51). Han fikk realisert guttedrømmen!

Det har alltid bodd en flyver i Herleik, og det var nettopp derfor hans kone fant ut at det å få prøvefly et helikopter ville være den perfekte gave til sin mann. Helikopterflyvning var helt nytt for Herleik. Selv om han har vært passasjer før hadde han aldri forsøkt å fly selv. Derfor var spenningen veldig høy.

Har du en pilot i deg?

I trygge hender hos en erfaren instruktør

Helikopteret man får fly er av typen Robinson R22 eller R44. Her er man i trygge hender hos en erfaren instruktør, som før oppstart vil gi en gjennomgang av flyteknikk og sikkerhet. I luften øver man på manøvrering av helikopteret og navigasjon.

Det viste seg å være strålende sol og ypperlige værforhold dagen Herleik skulle opp i luften. Han fikk prøvefly selv under flere anledninger, noe han syntes var en helt fantastisk følelse. “Piloten virket svært erfaren og trygg slik at jeg kunne nyte opplevelsen til det maksimale. Han var svært villig til å lære bort og svare på alle spørsmål jeg hadde. Dette kan anbefales på det sterkeste!”

Hadde du turt å fly selv? Det kan jo være en «once in a lifetime opportunity.» Hadde du tatt den?

Et minne for livet

Herleik sitter igjen med et rikt inntrykk av en hyggelig betjening og ansatte. Dette gjorde opplevelsen hans ekstra gledelig. Han fikk tatt mange flotte bilder og film, noe han er svært glad for i ettertid. “Jeg kan da minnes opplevelsen i etterkant og få godfølelsen tilbake mange ganger.”

Herleik synes det å få en opplevelse i gave er en utrolig hyggelig og spennende måte å gi bort en gave på. En opplevelse er noe han absolutt kunne tenke seg å gi bort selv. “Ofte blir drømmer bare prat og tanker. Ved å få et gavekort med en slik opplevelse flytter man grenser og gjør ting man selv ikke hadde fått gjort.”

 

Om opplevelsen
Med et gavekort på prøveflyving av helikopter får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Det er en fantastisk følelse å fly høyt, høyt oppe og se verden ovenfra.

  • 30 min flyvning/undervisning
  • Erfaren instruktør
  • Fly Robinson R22 (Sandefjord) eller R44 (Oslo)
  • Det mest populære og pålitelige treningshelikopteret på helikopterskole
  • Fantastisk utsikt

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/provefly-et-helikopter


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar